Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfelejteni egy "délibábot" hogyan?
Az ismeretség rövid volt, egy picit talán túl idealizáltam az illetőt.
Az idö rövidsége miatt csak a szép részt láttam, igy maradt az emlékeimben egy jó ember, rossz tulajdonságok nélkül.
Ésszel tudom, hogy csak egy délibáb amit láttam belőle, és már maga a tény, hogy nem alakultunk tovább, egy oknak kéne legyen, de mégis.
Maradt egy csomó olyan pillanat amit nem éltünk meg, mert gyávák voltunk lépni a másik felé.
Nem tartjuk a kapcsolatot, így idővel elhalványul, remélem, viszont addig amíg felé húz a szívem valahogy nem megy az ismerkedés mással, olyan kényelmetlen más társasága.
Akkor meg kellene lépni, ha még van lehetőség...
Ha nincs, akkor azért nem megy az ismerkedés, mert még nem találtál olyat, akiért érdemes lenne elfelejteni. Majd fogsz! :) Hajrá!
Már nincs lehetőség meglépni a kimaradt dolgokat.
Mert mindig elbénáztuk. Egyszerre valahogy sose volt zöld jelzés😅
Ugyan, ha akarjátok, még lehet. Egy életetek van!
Mármint fejenként egy... szóval éljetek a lehetőséggel, mert lehet, hogy egész életetekben bánni fogjátok, hogy kimaradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!