Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha picivel több mint 4 év...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha picivel több mint 4 év távlatából sem tudtam elfelejteni az exemet, akkor esélyes, hogy többé nem is fogom?

Figyelt kérdés

A múltban nagyon elcsesztem azt a kapcsolat, betegesen viselkedtem benne és meg is érdemlem, hogy ott hagyott.

Viszont fáj, hogy míg én 1 hét alatt úgy beleszerettem, hogy 4 évvel később se dolgoztam fel, gondolom nem is fogom többé.

Nem zaklatom, nem keresem, nem nézem a facet. Nem érdekel az élete. Viszont a szívem mélyén még is fáj, hogy nem velem van. Nem is érdekelnek más nők.

Nem tökéletes, tudom, hogy van jobb nálam, de első szerelem volt.

2018. dec. 20. 00:20
 1/10 A kérdező kommentje:

Bocsi, elkeseredésemben már írni se tudok. Szóval tudom, hogy van jobb nála. De valahogy még se érdekel senki, nem szeretném, hogy bárki is az életem része legyen.

Volt kapcsolatom, de mikor vége lett, nem az hiányzott akivel voltam, hanem újra ő.

Bánom, hogy megismertem, hogy beleszerettem, de nem tudom kitörölni magamból ezt az érzést.

Pszichológus se tudná. Még mielőtt valaki írná, hogy "Pszichológus, menj el hozzá, majd ő segít", vagy ehhez hasonló társai.

2018. dec. 20. 00:24
 2/10 anonim ***** válasza:

Nekem 9 éve lett vége a legelső kapcsolatomnak, mégis sokszor eszembe jut.

Attól tudok normális életet élni a párommal, akit szeretek és minden jó közöttünk.

Néhány magányos pillanatban eszembe jut, de próbálom szűkíteni az esélyt arra hogy ő motoszkaljon az agyamban.

24 L

2018. dec. 20. 00:34
 3/10 anonim ***** válasza:
Ne haragudj haver, de ide igenis pszichológus kell. 4 év rohadt sok idő. Ennyit elcsesztél már most is egy csaj gyászolására. Én is vergődtem már lány után de max fél évig aztán lecsengett. Már nem hozzá ragaszkodsz csak az érzéshez amit vele éltél meg. Van valami probléma benned amit gyógyìtani kell (depresszió,szorongás vagy akármi)
2018. dec. 20. 00:40
 4/10 A kérdező kommentje:

A legrosszabb az egészben, hogy idén megkeresett. Csak akkor volt az a másik lány, így nem is akartam vele nagyon foglalkozni.

Elmesélte, hogy szét ment az akkori pasijával és vissza ment az egyik exéhez.

Igazából meg se kérdezte hogy vagyok, semmit nem kérdezett velem kapcsolatosan.

Mondta, hogy gondolt rám az évek alatt, kicsit hiányoztam is neki, és barátkozni szeretett volna, illetve csalni akart az akkori munkahelyére.

De mivel a pasijáról szövegelt, hogy mennyire szereti, ez eleve nagyon szarul esett, így hamar tiltottam őt.

Most akivel volt, (azt az exét ott hagyta közbe, mikor tiltottam, összejött mással), ő vele is szét mentek, és a srác mesélt egy olyan dolgot (felkerestem), elmesélte, hogy volt egy időszaka amikor sírt az első kapcsolata után, és mondta, hogy ő volt a leghosszabb kapcsolata, sokat tett érte a pasi és hogy ezt a hosszú időd nem lehet csak úgy elfelejteni.

Mivel nem volt nálam hosszabb kapcsolata, gondolom csak rám célzott. A srácnak amúgy nevet nem mondott.

Miért ilyenek a nők? :( :( :(

Ennyire makacsak? Ha ez igaz, miért nem próbálta meg újra velem? Igazából egy totálisan szar helyzetből jöttem ki, amiben akkoriban voltam, mikor még velem volt. A helyzet véget is voltam annyira degenerált.

Ma már tuti másképp viselkedtem volna. Csak hát, gondolom ma már kevés lennék minden téren.

2018. dec. 20. 00:48
 5/10 anonim ***** válasza:
4 év alatt akkor is lecseng a szerelem ha együtt vagytok. Ez már csak ragaszkodás vagy mánia. Van egy barátom aki 6 évig depressziózott az ex csaja után. Csak neki van egy megállapìtott mániás depressziója. Ìgy működik az emberi agy: Rottyon volt a betegsége miatt az agya pedig magyarázatot keresett hogy miért is. Nálad is ilyesmi lehet a helyzet. Akkor sem lenne jobb ha újra összejönnétek, mert ez már nem a lányról szól.
2018. dec. 20. 00:56
 6/10 anonim ***** válasza:

Senki nem mondta, hogy el kell felejtened, miért is tennéd. A múltad része. Tanulj meg együtt élni vele, és a hiányával, mert ez így működik. Tudom, mondani könnyű, de az ember sokszor majd belepusztul..

Ne reménykedj, ne agyalj, ne akard újra, mert ő már nem ugyanaz, és Te sem.

Kár rágódni a múlton. Nem tudod megváltoztatni, akkor így tűnt jónak.

Majd jön valaki más. Ha jön....Állítólag vannak csodák. :)

2018. dec. 20. 05:45
 7/10 anonim ***** válasza:

Pont azt akartam írni mint a 6os.

Nem kell elfelejteni.

Tudd be egy emléknek amit néha előveszel, leporolod, nosztalgiázol kicsit, aztán visszateszed a polcra.

Aki a múltba fordul s*ggel van a jövő felé 😊

2018. dec. 20. 07:07
 8/10 A kérdező kommentje:

Privátra nem akarok közvetlenül válaszolni, szóval itt teszem:

Nem fog megkeresni engem újra, mivel nem érdeklem. Nem vagyok egy túl szociális ember, és nem igen tudtam neki megadni azt, amire ő vágyott volna.

A másik meg, hogy eléggé nagy riherongy lett. Ez az igazság, ezen nem lehet szépíteni.

Ahogy mondtam, nem érdekelt az, hogy ő mennyire "isteníti", mennyire "szereti" az ex paliját. Ezért is tiltottam le.

Bánom is valahol, meg nem is.

Anno egész sok dologban próbáltam mellette állni, viszont voltak helyzetek ahol képtelen voltam rá. De ahol mellette álltam, pl az édesanyja halálakor, az sem számított semmit.

A másik dolog, hogy akihez vissza ment, ő elég szépen megcsalta egy másik sráccal. Össze is jött azzal.

De most így 10 hónappal később szét is mentek. Mert exem megismert a munkahelyén egy gyereket, akinél ott is aludt a pasija ellenére.

Szóval mondom én azt, hogy miért kellene várnom, hogy megkeressen, vagy bánnom a döntésemet?

Mi lett volna ha, igen, hozzám kezd el járni szexelni, és talán vissza is jött volna. Szerintem ugyan ez lett volna a vége.

Hogy engem is megcsal és ott hagyott volna.

Elsőre is elég lelketlenül tette.

Viszont mivel életem szerelme volt, és az alatt az idő alatt, amíg együtt voltunk, marha sok időt töltött velem, másfél évből, mennyi kb így másfél év?

365 + 182,5 = 547,5 nap... na most ebből az időből legalább 400 napot velem volt, ha nem többet.

2018. dec. 20. 11:15
 9/10 anonim ***** válasza:
Amiatt, hogy ennyire tudod, mikor mi történik vele, pont nem úgy tűnik, mintha nem érdekelne az élete. Szerintem is nálad ez már egyfajta mánia. 3-as válaszolóval értek egyet, aki a pszichológust javasolta.
2018. dec. 20. 23:20
 10/10 A kérdező kommentje:

Csak arról a 3 pasis dolgáról tudok, illetve amiket mások meséltek kérdések nélkül. Nem követem nyomon. Nem nézegetem a facebookját és nem fogok írni neki.

Viszont baromira hiányzik, és főleg ilyenkor, mikor karácsony/szilveszter jönnek.

Mert ilyenkor egyedül vagyok.

2018. dec. 21. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!