Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudom már elfelejteni?
Kb. 7-8 hònappal ezelőtt megismertem egy férfit akibe első làtàsra beleszerettem. Ilyet azelőtt soha nem èreztem, egyből megfogott a stìlusa. Nem ismerkedtünk sokáig csak nagyjàbòl egy hètig, de bàrmit mesélt magàròl, egyre jobban belezùgtam. Olyat èreztem irànta amit nem tudok megmagyaràzni... Őrülten szerelmes voltam belé, minden pillanatot vele akartam tölteni ès ùgy tűnt ezzel ő is így van. Mondta hogy èn vagyok èlete nője, hogy ilyet mèg senki irànt nem èrzett, ès már beakart mutatni a baràtainak ès a csalàdjànak is...
Èn naivan elhittem neki mindent mert èn tènyleg azt èreztem amiről ő beszèlt. Hogy ilyet mèg sose èreztem, hogy egyből levett a lábamròl, hogy megtaláltam az Igazit...
Aztàn amikor felmentem hozzá, lefeküdtünk. Èletem legcsodàlatosabb èlmènye volt, tudni kell ròlam, hogy baromi nehezen "adom oda" magamat egy pasinak mert szinte kèptelen vagyok az orgazmusra, fèl óra oràlis szex kell hozzà hogy el tudjak menni...
De vele, 5 perc simogatàstòl elmentem. Ami baromi nagy szò. Oda meg vissza voltam èrte, az a nap nem csak a szexről szòlt nekem hanem a szerelem csodàlatos èrzèsèről...
Ès itt vèget is èrt a tündèrmese... :(
Másnap közölte hogy szakìt velem, amikor megkèrdeztem mièrt, nem akarta elmondani. Senkinek nem kìvànom azt az èrzèst, ennyire mèg egyetlen szakìtàs sem viselt meg engem, soha!
Ùgy èreztem nem èlem tùl...
Egèsznap sìrtam, elàrulva, kihasználva èreztem magam...
Kèsőbb ilyen mondvacsinált dolgokkal magyaràzta a szakìtàst, amièrt az önbizalmam a nullàra csökkent. Fèl èvvel kèsőbb derült ki a szakìtàs valòdi oka, összejött az exèvel... Mèg aznap hogy velem szakìtott...
Eltelt azòta 8 hònap de mèg mindig töretlenül àllok a szeretem-gyűlölöm èrzès között, nem tudom őt elfelejteni, maradandò sèrülèst okozott a lelkemben ès fogalmam sincs hogyan lehetne őt elfelejteni...
Ràadàsul a szakìtàs utàn 180 fokos fordulatot vett, a kedves aranyos laza stìlusù sràcbòl hirtelen egy hidegvèrű, szìvtelen, közömbös bunkò lett ès èn ennek ellenère se tudom elfelejteni ès fogalmam sincs mièrt nem megy...
Pedig igyekeztem magam lefoglalni, ùj hobbiba kezdtem, letöröltem őt mindenhonnan, elköltöztem, kavartam 1-2 sràccal hàtha ők majd elfeledtetik de egyszerűen semmi se hasznàl...
Kezdek összeomlani...
22/N
Na hát ez az , mikor a lila gőz elönti az agyad, és pár kedves szótól meg bóktól valaki elé omlassz.
Már csak azért is hazudott neked, mert a “fergeteges “szex után rögtön összejött az exével, akkor baromi sokat jelenthettél neki.:(
Szürd le a pozitívumot: képes vagy az orgazmusra.:))
Basszus. :( Rossz volt olvasni, de emlékeztetett az én egykori sztorimra.
Nálam is ugyanez volt, hogy olyat éreztem nála, mint senkinél, se előtte, se utána.
Bár nálunk szerencsétlen pasi kínlódott velem egy jó ideig, összejöttünk, aztán megint vége, stb., igaz, ha nem lettem volna fülig szerelmes, értettem volna, hogy nem én vagyok az igazi neki, csak mondjuk a semminél jobb vagyok. Azt is csak néha, amikor nincs jobb nő a képben, mert akkor velem vége volt.
Azt hiszem 3,5 év volt az idő, míg végre le tudtam zárni magamban, de úgy, hogy néha fél évekig nem láttam a pasit. Végül az okozta a felismerést, hogy akkor felmentem hozzá, úgy jónak tűnt minden ismét, beszéltük, hogy még találkozunk, aztán pár nap múlva beközölte, hogy mégsem, de még indokot sem tudott mondani. Mindez annyira "megtisztelő" volt, hogy ekkor tűnt fel, hogy már nem is fáj, pedig régebben az ilyenbe kb. belehaltam volna.
Végülis csak a hoszonéves korom legjobb évei mentek el erre a hülyeségre.
Az a baj, hogy ajánlani sem tudok semmilyen módszert, mert én is a világ legkiszolgáltatottabb helyzetében éreztem magam. Azt sem mondom, hogy beszélj vele, mert képes, és megint lefekszik veled, de ugyanúgy semmit nem fog megtenni érted aztán.
Nincs èrtelme beszèlni vele, azok után hogy kihasznàlt majd ùjra az exèvel jött össze, nekem ő nem kell...
De attòl mèg nem tudom elfelejteni ès ùgy ahogy mondtad, borzasztòan kiszolgàltatott helyzetbe kerültem...
Èn sosem adtam magam ilyen könnyen, sohasem lettem szerelmes ilyen gyorsan...
1-es és 2-es válaszát felejtsd el, mintha sosem olvastad volna. Ők még nem találkoztak olyan földbe döngölő szerelemmel, min te. Nem az ő bűnük, hiszen szerény becslésem szerint 5-10 %-ra tehető azoknak a száma, akik igen.
Annyi biztos, hogy egy ilyen élmény fenekestül felforgatja az ember világát, s főleg a szerelemről alkotott fogalmát. Én a magam részéről a bírói székre is csak olyat engednék ülni, aki bizonyítottan megjárta a hadak útját, aki bizonyítottan átesett egy ilyen katarzison. Mert ilyenkor az embernek még a szerelemféltésből elkövetett gyilkosságról is megváltozik a véleménye. Nem tartja ugyan elfogadhatónak, de sokkal jobban megérti, mint azelőtt.
Szerintem örülj, hogy te képes vagy ilyen mély érzelmekre. Egy hátránya azért lesz! Most már mindig ezt fogod keresni! Újra és újra ezt a csodát akarod majd átélni, és megsúgom, csak nagyon kevés partner predesztinál majd ilyen érzelmekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!