Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy kell valakit elfelejteni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kell valakit elfelejteni?

Figyelt kérdés

Kicsivel több, mint 2 éve napi szinten beszéltem egy fiúval, aminek egy hete végeszakadt, egyik percről a másikra. Csak neten társalogtunk, mondhatni, hogy mindent megosztottunk egymással, képen láttuk egymást, viszont ő a nevét soha nem akarta elárulni. Egy éve kezdődtek a viták, amik általában mindig apróságokon robbantak ki, egyre súlyosabbak, ocsmány dolgokat vágtunk egymáshoz, de mindig tudtuk őket rendezni. A legutóbbit viszont nem, összevesztünk, közölte, hogy őt nem érdekli semmi és ott hagyott. Nekem nagyon hiányoznak a beszélgetések, szeretnék tovább lépni, de nem megy. Hogyan tudnám megutálni,elfelejteni, vagy elengedni? Mi segíthet?

/tisztában vagyok vele, hogy soha nem lehet semmi köztük és nem is találkozhatok vele, mert lehet nem is létezik és kamu az egész személye, de attól ragaszkodom hozzá/

2019. márc. 2. 22:16
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
El kell képzelni egy olyan világot amiben ő nem létezik és kizárni a dolgokat, én általában így teszek.
2019. márc. 2. 22:19
 2/14 A kérdező kommentje:
Nekem ez nem opció, hiába képzelgetek, ha közben hiányzik.
2019. márc. 2. 22:25
 3/14 anonim ***** válasza:
Soha nem találkoztatok élőben?
2019. márc. 2. 22:26
 4/14 A kérdező kommentje:
Nem, egyrészt paranoiásan védi a személyiségét, másrészt "csak" beszélgettünk, elvoltunk így.
2019. márc. 2. 22:34
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Két dolgot jegyezz meg életre és sokkal jobbak lesznek az emberi kapcsolataid:

- Mindenkinek annyit érsz, amennyit megtesz érted. Sem többet, sem kevesebbet.

- Az, hogy egy ember milyen, a tettei határozzák meg. A szavai csak azt, hogy milyen embernek akarja láttatni magát.

Sohasem találkoztatok. Azt sem tudod ki ő. Lehet egy perverz nagypapa is vagy egy szórakozó tinédzser. Hiába küldött fotókat, egyáltalán nem biztos, hogy azzal beszélgettél, aki a fotón van. Arra sem tartott méltónak téged, hogy találkozzatok.

Ezek után az a kérdés, hogy hogyan lépj túl rajta? Egy tök ismeretlen emberen? Komolyan kérdezed?

2019. márc. 2. 22:38
 6/14 anonim ***** válasza:
Elfelejteni nem kell és nem is lehet, hiszen aki az életünk része volt mindig velünk marad így vagy úgy.
2019. márc. 2. 22:40
 7/14 anonim ***** válasza:
Ne gondolj rá, ha rá gondolsz tereld másra a gondolataidat.Zárd ki sztem is az életedből.valami hiánypótló lehetett ő neked,töltsd ki mással a hiányt.lehetoleg olyannal akivel személyesen is tudsz kapcsolatot ápolni. Őt meg felejtsd el.
2019. márc. 2. 22:54
 8/14 A kérdező kommentje:
De ha nem tudom egyszerűen kizárni, elfelejteni, kb minden rá emlékeztet. Arról nem beszélve, hogy nagyon sokat segített nekem, támogatott, olyan problémákban, amiket ő is átélt és ezek továbbra is fennállnak.
2019. márc. 2. 22:58
 9/14 anonim ***** válasza:
Hát sz elején meg biztos nehéz de aztán alábbhagy az érzés, keress olyat akit érdekel személyesen is vele meg ne foglalkozz.
2019. márc. 2. 23:01
 10/14 anonim válasza:
41%
Szexelj sok pasival, a nők általában ezt csináljak.
2019. márc. 2. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!