Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kell valakit elfelejteni?
Kicsivel több, mint 2 éve napi szinten beszéltem egy fiúval, aminek egy hete végeszakadt, egyik percről a másikra. Csak neten társalogtunk, mondhatni, hogy mindent megosztottunk egymással, képen láttuk egymást, viszont ő a nevét soha nem akarta elárulni. Egy éve kezdődtek a viták, amik általában mindig apróságokon robbantak ki, egyre súlyosabbak, ocsmány dolgokat vágtunk egymáshoz, de mindig tudtuk őket rendezni. A legutóbbit viszont nem, összevesztünk, közölte, hogy őt nem érdekli semmi és ott hagyott. Nekem nagyon hiányoznak a beszélgetések, szeretnék tovább lépni, de nem megy. Hogyan tudnám megutálni,elfelejteni, vagy elengedni? Mi segíthet?
/tisztában vagyok vele, hogy soha nem lehet semmi köztük és nem is találkozhatok vele, mert lehet nem is létezik és kamu az egész személye, de attól ragaszkodom hozzá/
Két dolgot jegyezz meg életre és sokkal jobbak lesznek az emberi kapcsolataid:
- Mindenkinek annyit érsz, amennyit megtesz érted. Sem többet, sem kevesebbet.
- Az, hogy egy ember milyen, a tettei határozzák meg. A szavai csak azt, hogy milyen embernek akarja láttatni magát.
Sohasem találkoztatok. Azt sem tudod ki ő. Lehet egy perverz nagypapa is vagy egy szórakozó tinédzser. Hiába küldött fotókat, egyáltalán nem biztos, hogy azzal beszélgettél, aki a fotón van. Arra sem tartott méltónak téged, hogy találkozzatok.
Ezek után az a kérdés, hogy hogyan lépj túl rajta? Egy tök ismeretlen emberen? Komolyan kérdezed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!