Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kell valakit elfelejteni?
Kicsivel több, mint 2 éve napi szinten beszéltem egy fiúval, aminek egy hete végeszakadt, egyik percről a másikra. Csak neten társalogtunk, mondhatni, hogy mindent megosztottunk egymással, képen láttuk egymást, viszont ő a nevét soha nem akarta elárulni. Egy éve kezdődtek a viták, amik általában mindig apróságokon robbantak ki, egyre súlyosabbak, ocsmány dolgokat vágtunk egymáshoz, de mindig tudtuk őket rendezni. A legutóbbit viszont nem, összevesztünk, közölte, hogy őt nem érdekli semmi és ott hagyott. Nekem nagyon hiányoznak a beszélgetések, szeretnék tovább lépni, de nem megy. Hogyan tudnám megutálni,elfelejteni, vagy elengedni? Mi segíthet?
/tisztában vagyok vele, hogy soha nem lehet semmi köztük és nem is találkozhatok vele, mert lehet nem is létezik és kamu az egész személye, de attól ragaszkodom hozzá/
Neked nem a srác hiányzik hanem az a fantom akit kivetítesz (pszichologia)...
Ha sok volt a vita, miért ragaszkodsz hozzá? Ezernyi lehetőséged van találni valakit akivel UGYANÍGY - ha nem JOBBAN kijössz és még tán a párod is lehet! Hidd el, annál jobb nincs a világon. Ha ezt megtapasztalod, nevetni fogsz utólag ezen.
Tapasztalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!