Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fontos, hogy egy nő is járjon konditerembe?
Érkeztek olyan kommentek, nem is kevés, hogy igényes nő heti 3-szor legalább lejár.
Mi baj a nőiesebb mozgásformákkal?
Mondjuk jóga, hastánc, zumba, aerobik, akármi...
Halálra unnám magam a konditeremben, és nem hiszem, hogy csak én egyedül.
Itt egyesek amúgy úgy csinálnak mindha a pasik nem lennének eligenytelenedve és náluk mindegy lenne hogy néz ki mert van farka.
Vicc.
És igen nekem sincs felesleges pénzem kondizni, pláne hogy halálra unnam magam. És időm sem, mert nem is akarok. Meló,gyerek. Közbe bicikli, uszoda, lovaglás, és bár ritkábban de járok thai boxolni is.
Pici hasam van de engem nem zavar, és még soha nem volt hátrány. Valogathattam eleget és nem a lecsúszott csunya oasik közt.
N27
Azt írom nem járok kondiba és itt sokaknak ez azzal egyenlő, hogy hájas vagyok. Ennyi. Ez szépen megmutatja az itteni kondisok eszét. Évek óta férjnél is vagyok, feszes a fenekem, feszesek a melleim, lapos a hasam és most kapaszkodj meg, soha életemben nem voltam konditeremben. Colat nem iszok, édes löttyöket nem iszok, nem iszok alkoholt, nem cigizek.
Nem kell azt hinni, hogy te vagy a világ megváltója csak mert jársz kondiba. Ez eléggé szánalmas felfogás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!