Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fontos, hogy egy nő is járjon konditerembe?
Érkeztek olyan kommentek, nem is kevés, hogy igényes nő heti 3-szor legalább lejár.
Mi baj a nőiesebb mozgásformákkal?
Mondjuk jóga, hastánc, zumba, aerobik, akármi...
Halálra unnám magam a konditeremben, és nem hiszem, hogy csak én egyedül.
A fizikai erőfeszítés és helytelen/rendszertelen táplálkozás generálta hatások csökkentése érdekében.
Ha mondjuk postásnéni vagy, normál vegyes diétán, akkor nincs mit kompenzálnod.
32/f
Szerintem arra céloztak, hogy mozogj VALAMIT, márpedig lejárni a konditerembe talán a legegyszerűbb sokaknak, így automatikusan azt is hozzák fel. (Pl nem kell azon idegeskedni, hogy percre pontosan odaérj a konditerembe akkor, ha csak egy megadott egyzésterv szerint edzel, mint ha mondjuk valami zumba vagy miatököm órára mennél minden szerdán és pénteken pontban 19:30ra)
A mozgásformákat meg szerintem full hülyeség beosztani nőiesre meg férfiasra.
"Mert manapság csak az számít, hogy hogyan nézel ki és mennyi pénzed van. Ennyire felszinesek az emberek. Persze a mozgás fontos, de az emberek nagy részének nincs ideje vagy pénze naponta kondiba járni. Én örülök, hogy este 7kor amikor hazajövök már pihenhetek, nem fogok senki kedvéért sem kondiba rohanni."
Jaaaj! Nincs ideje pénze energiája ezt a hülyeéget! Sose értettem miért nem tökéletesít a testén mondjuk ha lehet, miért jó a lógó háj, bőr, felesleg?
Nem muszáj edzőterembe, úszhat is. Kérdés az, h miért nem törekszik a jobbra.
Ugyanaz mintha retkes a lakásod akkor se törekszel jobbra, mert jó az úgy, vagy ha mondjuk unalmas a kerted, beültethetnéd virággal de azt se teszed mert minek.
Pffff. Ez a hozzáállás:S
Mert manapság csak az számít, hogy hogyan nézel ki és mennyi pénzed van. Ennyire felszinesek az emberek. Persze a mozgás fontos, de az emberek nagy részének nincs ideje vagy pénze naponta kondiba járni. Én örülök, hogy este 7kor amikor hazajövök már pihenhetek, nem fogok senki kedvéért sem kondiba rohanni."
Igen szàmìt mert meg kell KÌVÀNNI a màsikat,èrted kívànni.
Kifogàs hagyjuk màr arra van időd amire akarod 4-es,èn meg a baràtnőm van,hogy este 21kor megyünk 10 òra meló utàn.
Hoppà de èrdekes ő 4-szer èn 5-ször megyek.
Nincs pènze aha persze napi kèt doboz cigire van,ugye?
Meg sörre,Coca Còlàra?
Kifogàs csak,inkàbb lusta vagy ennyi.
7-esnek igaza van totàl,ilyen hozzààllàst ùristen nem is fognak ezek a nők igazi fèrfit kapni majd jut nekik egy balàzska aki ràfanyalodik.
Alap igènyessèg a sport,dehàt 4.legdagadtabb nemzet vagyunk meg igènytelenek is,a mai nők is 85%-ànak se stílusa se semmi,zabàl össze mindent kenyeret.
Szànalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!