A 15-20 Kg-os súlyzó amire lehet pakolni súlyokat olyan súlyzóval el lehet érni ugyanazt a szintet mitha konditerembe járnék? FONTOS! Mondjuk heti 3-4 edzés elég lenne hozzá?
Figyelt kérdés
2009. nov. 19. 21:20
1/7 anonim válasza:
sajnos szerintem nem.. izomtömeget nem tudsz azzal növelni, ahhoz nagyobb súlyokkal kell dolgozni. Én jó 10 éve járok idény szerűen konditerembe illetve ha nem, akkor itthon tolom kétkezes súlyzóval. Eddig csak akkor izmosodtam látványosan, amikor a konditeremben toltam nagy súlyokkal. Szálkásításra jó az a kisebb súly is..
2/7 anonim válasza:
sajnos nem, de egy alapot adhat amire lehetne már építkezni. 3-4 hét nagyon kevés hozzá.
3/7 anonim válasza:
1.Nem kis súllyal lehet szálkásítani hanem diétával-.-"
2.Szabadsúlyokkal nem fogod tudni megcsinálni ugyanazokat a gyakorlatokat amiket a konditeremben. Ha nincs közelben konditerem akkor vészmegoldásnak jó ez is
3. A te módszereddel 3-4 hét alatt látványos eredményt LEHETETLEN elérni.
5/7 anonim válasza:
ne haragudj, igazad van :D heti 3-4 edzés elegendő, de sajnos mint már írtam, csak egy alapot adhat max, ne várj mr. olympia külsőt
6/7 anonim válasza:
ha ilyen tizen éves éves vagy akkor elég + ingyen is van ha kell írhatok edzéstervet, jah és nem adja ugyanazt a szintet ,de ha "csak" szép és sportos külsőt akarsz akkor jó de nem leszel ilyen 100kg izomkolosszus.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2010. júl. 6. 01:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!