Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Számít-e egy kapcsolatban a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számít-e egy kapcsolatban a párunk előélete, vagy csak az a fontos, amilyen most, aki most, milyen lesz a jövőben és amilyen velünk, ahogy viszonyul?

Figyelt kérdés
2019. márc. 5. 16:19
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
72%
Valamennyire számít,de főként attól függ mi az,és ki az aki bírálja.Viszont akinek előélete olyan,az szereti eltitkolni azaz egészet vagy részleteket.
2019. márc. 5. 16:24
 2/16 anonim ***** válasza:
36%
Számít. A változás egy dolog. Amit átélt egy ember, az mindig benne is marad. Az átélt dolgok alakítanak.
2019. márc. 5. 16:25
 3/16 anonim ***** válasza:
88%
Szamit. Akiknek nem, azok altalaban a sajat keseru karukon tanuljak meg, hogy a semmittevo, pias, bulizos, nozos akarmilyen pasibol akkor se lesz mintapasi, ha a kapcsolat elejen "olllyan" edesen udvarol.
2019. márc. 5. 16:26
 4/16 anonim ***** válasza:
80%

Igen számít!

Ha előtte felelőzlen volt, nem tetszett a munka és sosem volt hűséges, akkor később se lesz az!

2019. márc. 5. 16:28
 5/16 anonim ***** válasza:
72%
Azok a dolgok számítanak, amik a jellemére és az értékrendjére utalnak. Például ha a múltban a konfliktuskezelési stratégiája egy ellaposodott kapcsolatra az volt minden esetben, hogy megcsalta az aktuális párját, az egy olyan jellemhibát jelez, amire szinte nincs esély, hogy változzon. Vagy ha pl. agresszív, zaklató, kontrolláló, féltékenykedő viselkedést tanúsított mással szemben a múltban, az jó eséllyel velem is megtenné, így ez is egy piros zászló. Az ilyen dolgok viszont, hogy hány szexuális partnere volt, hogy kalandozott-e esetleg szinglin, miket próbált ki, stb., ezek pont kicsit se számítanak.
2019. márc. 5. 16:30
 6/16 anonim ***** válasza:
72%
Számit! Igenis akarja tudni az ember, ki is az, akivel az ágyát megosztja; honnan jött, miket él át, mik azok, amik azzá az emberré formálták, aki ma lett.
2019. márc. 5. 16:31
 7/16 anonim ***** válasza:
82%
Igen, nalam is szamit. Nem erdekel, hogy velem milyen lenne, ha olyanokat csinalt elotte, aiket az en gyomrom nem vesz be.
2019. márc. 5. 16:36
 8/16 anonim ***** válasza:
55%

Ez az eltelt időtől függ. Ha a "múlt hétig" olyan volt és csak mostanában lett ilyen, akkor nagyon számít a múlt és inkább az alapján ítélem meg. De ha év(tized)ekkel ezelőtt, fiatalon csinált dolgokat és már jó ideje úgy él, ahogy most megismertem, akkor nem érdekel a múltja.

Én is sok hu:lyeséget csináltam, amiket ugyan nem tagadok le, mert azokból tanultam és részben azoktól lettem olyan, amilyen most vagyok, de egyáltalán nem vagyok büszke rájuk.

2019. márc. 5. 16:38
 9/16 anonim ***** válasza:
62%
Persze, hogy számít.
2019. márc. 5. 16:38
 10/16 anonim ***** válasza:
Te biztos az a kérdező vagy,aki a pasijának kis emlékes dobozkâjában tűcsere kupot talált.
2019. márc. 5. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!