Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számít-e egy kapcsolatban a párunk előélete, vagy csak az a fontos, amilyen most, aki most, milyen lesz a jövőben és amilyen velünk, ahogy viszonyul?
Nagyon minimálisan és csak a nagyon szélsőséges dolgok. Ha megismered és köze sincsen ahhoz az emberhez aki 5 éve volt akkor minek ezzel foglalkozni?
Engem nem érdekel, hogy hányszor verekedett, vagy hány egyéjszakása volt. Most ennek nyoma sincsen, eltitkolni sem próbálta akkor minek egyem ilyen hülyeségek miatt az ideget? Az én párom tipikus balhés fiatal volt, de ennek évek óta nyoma se volt amikor megismerkedtünk.
Én is csináltam csomó hülyeséget amik ma már baromi távol állnak tőlem. Mindenkinek vannak olyan múltbéli rossz döntései amik alapján el lehetne ítélni. De szerintem az itt válaszolók is vérig sértődnének rajta, ha valaki emiatt nem jönne össze velük, ha ma már semmilyen hatással nincsenek rájuk ezek.
Nekem számít. A múlt a jelen része, hiszen a múlt vezetett oda, hogy valaki olyan, amilyen a jelenben.
Hiszek benne, hogy az emberek tudnak változni, viszont a teljes őszinteségben és nyitottságban is hiszek. Ha valaki nem bízik meg bennem annyira, hogy őszintén beszéljen múltjáról, akkor nem is értem, mi keresnivalónk lenne egymás mellett.
mindenki követ el hibákat.
kérdés, hogy tanult-e belőle, vagy nem is tartja hibának azt, ami szerinted az.
az is fontos hogy a te gyomrod mit vesz be?
pl. olyan férfi, aki otthagyta a családját, és a gyerekeiről semmit sem akar tudni: nekem egyáltalán nem kéne.
az se mindegy, hogy kikkel feküdt le, és milyen betegségeket szedett össze.
milyen sérülései voltak, voltak-e pl. öngyilkossági kísérletei, stb.
Tudomásul kell venni, hogy a múlt bennünket is meghatároz, és ugyanúgy a másikat is. Senki sem érkezik tiszta lappal, és ennek igenis megvannak a következményei. A kérdés tényleg csak annyi, hogy mi mit tudunk elfogadni, és hogy mégis mit várhatunk tőle a múltja alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!