Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak, mennyire fontos nektek egy lányban hogy bújós, hízelkedős legyen?
Figyelt kérdés
Szerintem tudjátok mire gondolok: amikor egy lány olyan kis aranyos, cicás, bújik hozzátok, hízelkedik, becézget, mindig megdicsér, stb. Nektek bejön ez egy lányban? Jól esik nektek, szoktátok viszonozni?2019. márc. 4. 13:12
1/7 anonim válasza:
szeretem ha ilyen is tud lenni, de ennek magától kell jönnie
3/7 anonim válasza:
Nalam is elvaras, de akkor simizzen es szopjon is le.
4/7 anonim válasza:
A párom erre "bukott" mert beleirtam az adatlapon h bújós vagyok. Ő imádja hogy mindig bújok :-)
5/7 anonim válasza:
Számomra nagyon fontos, hogy olyan partnerem legyen aki mellett elnyugodok és segít kikapcsolni. Nagyon stresszes munkakörben dolgozom, sokszor úgy érek haza, hogy majd felrobbanok az idegtől, de a kedvessége, a szeretete feledteti az összes sz,,rt amit aznap átéltem.
Sajnos néha előfordul, hogy olyan dologért is ő szenved amihez semmi köze sem volt, de ilyenkor nem balhézik csak magamra hagy és azonnal észreveszem, hogy rosszat csináltam. Ideje lenne munkahelyet váltani, de a pénzre meg szükség van, jól megfizetnek, de ebben az állásban biztosan nem élem meg a nyugdíjas kort.
6/7 anonim válasza:
Fontos, de a felsoroltak az én szememben nem annyira személyiségvonások, hanem inkább részei annak, hogy együtt vagyunk és szeretjük egymást. Azzal passzolunk, akivel kihozzuk egymásból a kedves, bújós, becézgetős oldalunkat. :)
7/7 anonim válasza:
Bónusznak jó lenne, meg tetszene is a dolog, de nálam speciel nem feltétel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!