Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire fontos az hogy valaki bújós legyen?
Nekem nagyon fontos, hogy a párom bújós legyen. Az exemmel közel 4,5 évet voltunk együtt, és szinte mindig összebújva aludtunk el. Persze este szétmásztunk az ágyban, de a kiinduló alvó testhelyzet ilyesmi volt:
Nem gond, hogy te nem vagy ilyen. Viszont ha a partnered bújósabb, az okozhat konfliktust a jövőben.
Háát...Mióta vagytok együtt?
Még talán akkor megèrteném ha már jó ideje együtt lennétek,ès akkor nem lennél annyira bujos..DE az elején vagytok,és akkor se?
Mindenki más igazából e téren,de ha ti mások vagytok akkor ebből lehet még vita.
Szimpla szeretet nyelv!
Sok ferfi igy mutatja ki a szeretet,ilyen aprobb dolgokkal
Szerintem inkabb örülj neki
bar ha teged zavar,akkor egy „hideg“ ferfi jobban illene
15 év után is minden este úgy alszunk el, hogy összebújunk, ez olyan mint egy rituálé. Kivétel max akkor van, ha valamelyikünk beteg és külön alszik. Nálunk is van olyan, hogy a párom gerince nem a legjobb állapotban van és akkor csak egy adott pózban tud pihenni, de akkor is valami testi kontaktus van, vagy a kezét fogom, vagy hasát.
Nem minden partneremmel bújtam így össze, így utólag mondhatom, hogy nem véletlenül. Szerintem akkor kell majd aggódnod ha nem keresi a közelséged, addig csak műbalhéról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!