Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ennyire fontos az hogy valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire fontos az hogy valaki bújós legyen?

Figyelt kérdés
2-3 hosszabb párkapcsolaton vagyok túl, eddigi pasijaim valamiért számomra extra bújósnak bizonyultak. Én is szeretek ölelgetni, kiskifli-nagykifli, mákoscsigabigában elaludni...de nem szeretem azt hogy minden egyes pillanatban amíg fekszem átölel úgy a párom hogy az számomra zavaró. Nyom itt, nyom ott, alattam van a keze, a fejem alatt, folyamatos körbe ölelés.. Nem kényelmes. És nem tudom vele megérttetni hogy ez nekem így nem jó. Próbálkozzak megértetni , hogy ez nekem szar vagy ez valakinek alap és sosem fog nem halálra ölelgetni? Friss kapcsolatról van szó amúgy. Velem van a baj? Vagy vannak még nők/emberek akiknek ez így nem lenne oké?

2018. márc. 21. 22:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én férfiként vagyok úgy, ahogyan te.

A barátnőm rettentő bújós és megsértődik, ha én nem ölelgetem, nem úgy fekszem, hogy hozzáérek stb. Ha sétálunk és nem puszilom meg, már felveti, hogy van-e valami bajom vele...

Engem ez soha nem érdekelt, számomra nem fontos, külön oda kell rá figyelnem.

Összebújva elaludni meg kifejezetten zavaró és lehetetlen...itt nyom, ott nyom...a haja minden pózban az arcomat csikizi, nem tudok fordulni stb.

Szóval nekem is alap, hogy nem lógunk egymás nyakán még akkor sem, ha együtt élünk. Ugyanakkor ha mindketten engedtek egy kicsit és nincs más gond, akkor ez nem szakítóok.

27/F

2018. márc. 22. 15:20
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ. Örülök hogy nem vagyok ezzel egyedül. Igazából sokat gondolkodtam a kérdés feltevések óta. én a való életben, párkapcsolaton kívül is egy zárkózott ember vagyok. Szeretek egyedül lenni, hetente több orat sportoltolok vagy festéssel, rajzolással toltom az idom. Nekem ez kell, így toltodom fel. Talán emiatt.
2018. márc. 22. 18:42
 13/13 A kérdező kommentje:
Egyébként az alap érintkezéssel, csókkal, kezfogassal semmi problémám. Itt arról van szó , hogy túl sok. Tehát amikor valaki fáradt ...és aludna, de nem tud ,mert a párja aki nem fáradt de mellette fekszik az kigyoszeruen korbetekeri a másikat.
2018. márc. 22. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!