Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bennem van a hiba? Túl régimód...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bennem van a hiba? Túl régimódi vagyok?

Figyelt kérdés

Látom a válaszokat egy egy kérdésre és szó szerint a hajam tépném férfi létemre, ha ilyeneket szóban hallanék.

Hol vannak a régi értékek? Amikor mondani se kellett a fiúknak, lányoknak hogy jegyesség és házasság nélkül nem illő összeköltözni, vagy a lányoknak szintén nem illik odamenni a fiú lakására 1 éjszakára se, mert akkor azt jelentené a szitu hogy a nő olcsó és csak arra kell.

Miért elfogadott ez a tisztességtelen élet? A házasság szent kötelék, a barát-barátnő kapcsolat semmi, amíg nem gondolják komolyan, és az esetek többségében nem is lesz belőle házasság csak szex.

Sok férfi szűz nőt akar, de ilyen felfogással nem lesz már olyan kategóriájú nő. Itt már a 14 éves lány is le van nézve, ha még szűz.

Bármilyen párkapcsolati problémára az a helyes válasz itt, hogy szexelni valakivel minél előbb, hogy az ex el legyen felejtve? Normális ez? Szexeljen valaki egy olyannal akit nem vagy alig ismer? Férfiaknál dicsőség a minél több nő lefektetése, de ha nőről van szó, akkor a nő k@rva. De az a nő, aki megmarad tisztességesen, az nem nő, mert talán nem is fog kelleni senkinek, mert tapasztalatlan a szexhez.

A mai világban minden a szex körül mozog. Ha már nincs otthon heti 5x akkor az a legjobb ha elhagyja a házastársat, mert az úgy nem élet? Más örömforrás nincs az életben? Például közös gyerekben az öröm?

A család szentsége manapság semmi, a szülők tisztelete semmi. Van aki egy pár hónapos kapcsolat miatt elhagyja a családját és soha nem beszél a szüleivel, testvéreivel. Ennyire át lett formálva a világ értékrendje. Nulla értéke van az embernek.

Lenne még több említésre méltó gondolatom is, de már így is hosszú....

2019. márc. 3. 20:38
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
61%
Én nem akarok tisztességes lenni.Ha szexet akartam kerestem valakit.Sajnos sokan nem értenek hozzá,vagy televannak szorongással.Mindig férjhez akartam nenni,sok gyereket szülni.Viszont nem minden áron.Tisztelni és becsülni akarom azt akinek gyereket szülök,hozzá kötöm az életem.Biztos én forgolódtam rossz körökben,de csak egyet találtam akivel ezt negtehetem.Hiába voltam szerelmes előtte is,de együtt élni velük soha nem tudtam volna.És,ha nem jó az ágyban valaki,azzal nem leszek együtt.Kívánni akarom a másikat,nem csak szeretni.És ezt vissza is várom.
2019. márc. 3. 21:19
 22/35 A kérdező kommentje:
Itt már az sem számít ki kinek szül, mert nincsenek elvei a nőknek és igényei sem. Tisztelet a kivételnek....
2019. márc. 3. 21:24
 23/35 anonim ***** válasza:
15%

Kérdező, én hiszek a házasságban, látok nagyon jó példákat, viszont mindkét félnek akarnia kell ezt. Sok "kapcsi" felületességre épül. Amúgy nyilván nem maga a házassági papír az érdekes, hanem az, hogy tényleg komolyan gondolják-e egymással, tényleg őszintén egymás személyét szeretik-e, vagy csak egymás testét.... vagy saját magukat... Nem mindegy.

Viszont nem tudom tudtad-e, de sokkal több nő kezdeményez válást egy házasságban, mint férfi. Másrészt a nők, még ha nagyon szerették a másikat, akkor is hamarabb belemennek új kapcsolatba, míg a férfiak képesek sokkal tovább vergődni. Ezt is több helyen olvastam, de ezen a fórumon is ez látszik. Erre az a tipikus válasz, hogy az illető férfi milyen életképtelen, míg a nők milyen talpraesettek. Sajnos én ezt fordítva tapasztalom, sok esetben a nők gátlástalanabbak, és szélhámosabbak mint a férfiak. Ha egy férfi ilyen, akkor ezt karakteresnek, férfiasnak, és határozottnak látják, mivel azt sugallja, hogy az illető nem könnyen manipulálható.

Szerencsére ismerek olyanokat, akik nem élvezik ezt a játszmázást, és egy nyilt, őszinte, nyugodt kapcsolatot szeretnének. Szóval itt messzebbre nyúlik a probléma amit felvetettél. Viszont akinek van normális társa, és érzi az értékét, az igyekszik védeni a kapcsolatot. Vannak sokan ilyenek, nem kell mindenkit leírni. Sok fiatal is gondolkodik így szerencsére.

2019. márc. 3. 21:28
 24/35 anonim ***** válasza:
71%

És ezt a problémádat hozzáállásodat megbeszélted már mással is, élő emberrel aki veled szembe ül?

Olyannal aki nem az anyád vagy apád vagy tesó?

Talán el kellene beszélgetned erről valakivel élőben.

Amúgy pedig túl sokat idegeskedsz olyanon amin nem kellene.

Ha ezaz egész jelenleg zajló élet zavar téged irritál, ennyire ellenszenves számodra akkor nem kell foglalkoznod másokkal.

Feleslegesen idegeskedsz, és próbálod győzködni az embereket és saját magadat is.

Teljesen másba kéne belefektetned az energiádat és az idődet.

Mert ez időpazarlás is.

2019. márc. 3. 21:32
 25/35 A kérdező kommentje:
#23, az utóbbi 2-3 évben csak pislogok mik történnek körülöttem! Gondolkodás nélküli szexek, befolyásolhatóság, erkölcstelenség, egymás iránti tiszteletlenség. Tudnék saját tapasztalatokat írni, de nem veszem személyesre. Sajnos itt az a probléma alapja hogy a nő saját magának tesz rosszat azzal hogy adja magát bárkinek.
2019. márc. 3. 21:36
 26/35 A kérdező kommentje:
Pont ma beszélgettem erről, mert aktuális történet a családban sajnos. Arra jutottunk hogy mindenki úgy rontja el az életét ahogy akarja, majd a hibából tanul.
2019. márc. 3. 21:38
 27/35 anonim ***** válasza:
70%

Túl reagálod, alaptalanul.

Erkölcstelen, szex központú emberek mindig is voltak, és mindig is lesznek. Egyszerűen manapság képesek vagyunk túl lépni ezen.

"mikor mondani se kellett a fiúknak, lányoknak hogy jegyesség és házasság nélkül nem illő összeköltözni"

Ez azért butaság, mert az összeköltözés egy olyan lépés, amit házasság előtt kell megtenni, ugyanis együttélés alatt, más oldaláról ismered meg a párodat, ami akár azt is befolyásolhatja, hogy szeretnél-e vele egyáltalán összeházasodni.

"a lányoknak szintén nem illik odamenni a fiú lakására 1 éjszakára se, mert akkor azt jelentené a szitu hogy a nő olcsó és csak arra kell."

Ha a párjához megy át, hogy lehetne olcsó? Kis házias randevú.

"esetek többségében nem is lesz belőle házasság csak szex."

Nem csak a házasság és a szex van. Vannak a közös élmények, a bizalom, a szeretet, és még lehetne sorolni.

"Sok férfi szűz nőt akar, de ilyen felfogással nem lesz már olyan kategóriájú nő."

Egy nőnek NEM a szüzessége a legnagyobb értéke.

"Itt már a 14 éves lány is le van nézve, ha még szűz."

Butaság. 18 éves vagyok, és szűz, akárcsak az összes barátnőm, és az osztálytársaim nagyrésze.

"A mai világban minden a szex körül mozog."

Max a tiedben, az enyémben biztosan nem.

"Más örömforrás nincs az életben? Például közös gyerekben az öröm?"

Rengetegen nem akarnak gyereket. Másfelől a gyerek öröm ÉS nyűg. Egy utazás vagy egy izgalmasabb randi csak öröm.

"A család szentsége manapság semmi, a szülők tisztelete semmi."

Téves és téves.

"Van aki egy pár hónapos kapcsolat miatt elhagyja a családját és soha nem beszél a szüleivel, testvéreivel."

Ez így nem jelent semmit. Egy kapcsolat elején senki sem tudja, hogy milyen hosszú lesz. Ha pedig pl bántalmazó szülei vannak, nem értem miért lenne a kapcsolat megszakítása baj.

"Nulla értéke van az embernek."

Neked is? Mert én abszolút nem így látom, de ha te ezt gondolod magadról, szíved joga.

2019. márc. 3. 21:48
 28/35 anonim ***** válasza:

"Sok férfi szűz nőt akar"

Nem, a ferfiak sok kellemes percet akarnak, aminek resze a szex is. Van nehany olyan ember, mint te, de te gondolom vallasos vagy. A vilagot atformalni nem tudod, ugyhogy ha a boldogsagot keresed menj inkabb latin nyelvu misere, ott vannak a lefatyolozott szuz lanyok. Csak rad varnak!

2019. márc. 3. 23:16
 29/35 anonim ***** válasza:
48%

Abszolút nem értek egyet a kérdezővel, de történetesen van egy tizenéves lányom, és az utóbbi időben feltűnt valami...

Ahány filmet megnézünk, a romantika mindig az, hogy az első csók után már az ágyban kötnek ki. Rögtön. Na erről például pont elbeszélgettem a tizenéves lányommal, hogy igenis jó az, ha van udvarlós-randizós szakasz egy kapcsolatban (megjegyzem, szexuálpszichológusok szerint is). Nem az erkölcsök miatt, hanem azért, hogy hosszú távon kellemes emlékként maradjanak meg, illetve rengeteg szexuális zavart el lehet kerülni azzal, ha egy férfi megtapasztalja egy adott nő mellett a szexuális izgalmat azonnali kielégülés nélkül.

Azzal viszont NAGYON nem értek egyet, hogy összeköltözés és szex csak házasság után legyen. Elég baj forrása volt ez régen is, a saját családomban is volt belőle probléma, hogy pl. a dédanyám csak a házasság után tudta meg az első férjéről, hogy egy erőszakos barom. Ott is hagyta gyorsan. Ma már szerencsére (!) van lehetőség megismerni valakit közelről még mielőtt összeházasodnának, gyereket vállalnának.

Amúgy kérdező, látszik, hogy nem sok fogalmad van egy hosszú távú kapcsolatról. Amiket írsz, azok ideák. Az élet azonban kicsit más...

2019. márc. 4. 00:20
 30/35 anonim ***** válasza:
Sok mindenben egyetértek a kérdezővel.Azért ilyen a többség mert ezt látta otthon ennyi értéket tudott magával hozni.Nekem nem gond.amikor két ösztönlény összejön.A gáz az mikor egy ilyen és egy olyan összekerül.Az egyik kiteszi a lelkét a másik lelkiismeretfurdalás nélkül csalja össze vissza majd otthagyja a saját családját.Magyarán tönkreteszi a másik életét.
2019. márc. 4. 09:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!