Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha sokkal értékesebbnek, okosabbnak látom az embereket akik nem akarnak divatozni de nem barátkozok velük mert furcsának gondolhatnak emiatt akkor velem van a hiba? 23/F
Nem sok eszed van az biztos.
Szóval vannak szimpatikus emberek számodra, de nem barátkozol velük, mert szerinted furcsának néznének téged. Ez már alapból wtf kategória.
A másik pedig, hogy az alapján megítélni valakit érték-okosság szempontjából, hogy 'divatozik' vagy sem, nem utal éppen okos jellemre. Az emberek sokkal összetettebbek ennél.
Nem attól lesz valaki értékes ember, mert nem követi a divatos és fordítva, tehát nem leszel értéktelen/buta, mert szereted a divatot.
Nem értékesebbek és nem okosabbak.
Elvont személyiségűek általában.
Hozzáteszem még hogy általánosságról beszéltem. Tehát aki divatozik lehet még igenis értelmes, tanult, intelligens.
Csak hogy elkerüljük a további félreértéseket.
A kérdés nem arra vonatkozott hogy sok eszem van-e vagy kevés de nem mindenki tud szöveget értelmezni ezzel tisztában vagyok :D
A kérdésed az volt, hogy "velem van a hiba"?
Erre a válaszként a "Nem sok eszed van az biztos." eléggé jól értelmezett válasz, max te nem tudod értelmezni. Igen, veled van a hiba.
Ezt a hozzászólásoddal is újra bebizonyítottad, de semmi baj. Én elnézem neked.
Ez egy eldöntentő kérdés volt amire igennel vagy nemmel szoktak válaszolni azok az emberek akiknek meghalad az intelligenciája bizonyos értéket. Lehet hogy nyelvtanból bukó volt az érettségin de sosem késő az önfejlesztés. Ha nincs érettségi akkor sincs semmi sem veszve.
Valószínűleg más emberekkel kellene megbeszélnem ezt a kérdést, én szúrtam el.
Orvosi egyetemen is ismertem divatos és értelmes embereket. Tehát nem egy aranyszabályról beszélek.
A divat a fogyasztói társadalom hajtóműve
Semmi másra nem jó, mint az embereket rávenni minél több pénz fölösleges elpisálására
Tehát aki nem követi a divatot, az többnyire értelmesebb az átlagnál, már csak azért is, mert nem a média mondja meg neki, hogy ő kicsoda
Ha nem követi a divatot, akkor ő ettől rosszabb ember? LOL :D ma is tanultam valami újat
Helyesen teszed ha nem barátkozol ilyenekkel
Lehet engem is lepontozni, divatmajmok, szeretem látni ha igazam van, beismerni úgyse fogjátok, még saját magatoknak se, mert az ugye derogál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!