Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hol van a hiba a gépezetben?
A kapcsolatokkal sose volt szerencsém.
Ha párhuzamba állítom az eddigi párkapcsolataimat pl a munkatársaimmal való kapcsolatommal, akkor a munkában több szeretetet kapok mint egy férfitól.
A férfiakkal úgy érzem, hogy nem vagyok kb senkinek se elég jó, max luknak néznek. Nem adok rá okot és mégis gusztustalanul viselkednek velem. Ezt nem részletezném, mert végeláthatatlan lenne, de a legrosszabbak közül azt emelném ki, hogy megmondtam az egyik férfinak, hogy nincs értelme egymásra vesztegetni az időnket és erre megkérdezte mennyi az óradíjam.
Én eddig annyit vettem le, hogy naív voltam az esetek többségében, de lehet csak balszerencsés vagyok.
Nekem ez azért is furcsa, mert a környezetemben lévő emberek(férfiak és nők egyaránt) meg okosnak, szépnek, csinosnak és értékesnek tartanak. Nekem sincs különösebb bajom magammal.
Nem tudom mennyit számít, de itt az egyik kérdésben pár napja találkoztam a photofeeler nevű oldallal és poénból kipróbáltam.
A képemre meg 51 felhasználótól átlag 8-as értékelést kaptam.
Igyekszem azért a belsőmre is nagy hangsúlyt fektetni. Nyilván nekem is vannak hibáim, de azok egyrészt korrigálás alatt vannak, másrészt nem olyanok, hogy ok lenne arra, hogy úgy bánjanak velem mint egy szeméttel ami végül a kukában végzi.
Szeretnék tenni valamit, hogy ez javuljon, de teljesen tanácstalan vagyok. Ez az egész helyzet olyan mintha disszociatív személyiségzavarom lenne, pedig még senki nem vádolt meg azzal, hogy több személyiségem lenne.
26/N
Lehet, hogy a férfiideálodban van a hiba, ha mindig ugyanolyat fogsz ki. Aki csak "luknak néz". Lehet, hogy több normálisabb, kedvesebb hapsi van a barátzónádban akik a fél karjukat odadnák ha látnák, hogy ez örömet okoz neked, csak te észre sem veszed őket.
Másrészt lehet, hogy esetleg valóban vannak kibírhatatlan tulajdonságaid, pl.: ha flegmának, lekezelőnek tűnsz, vagy ilyesmi. Esetleg mindig elérhetetlen, elfoglalt vagy? Nekem is volt nőismerősöm aki folyton azt mondta, nincs ideje 10 perc írni, mert sokat kell dolgoznia. Akkor pár hét után én is úgy éreztem, megkérdem mennyi az óradíja, fizetek egy félóráért, hogy végre írjon 2-3 mondatot ha megkérdem milyen napja volt. Persze nem tettem ilyet, de annyira elfoglalt volt ,hogy tényleg eszembe jutott.
A probléma ott van, hogy nincs tartásod-ami érződik a cselekedeteiden-nem tartod semmire magad, nincs előtted egy mérce, és hagyod, hogy használjanak.
Ezért nincs normális kapcsolatod, mert ez érződik rajtad, és ezért amelyik férfinek csak a látókörébe kerülsz, akár kolléga, akár bármi, nem lát benned többet, mint egy olcsó lehetőséget. Függetlenül attól, hogy nézel ki.
Apámmal leginkább semmilyen kapcsolatom nincsen. Ezzel is foglalkoztam már, de eredménye nem igazán lett. Egyébként ő kb 10 éve hajléktalan és 15 éve nem is tudjuk, hogy mi van vele, de elvileg még él.
Férfiideálom nem igazán van. Ebben inkább az ösztöneimre hallgatok, mert azok sose csapnak be. Meg az az elvem, ha nem mozgat meg, akkor inkább nem is kezdek vele, mert az már egy hazugság lenne.
Ami az elérhetetlenséget illeti: lehet az vagyok, mert munka mellett levelezőre jártam egyetemre, emellett még a nyakamba szakadt az egész háztartás és semmi segítségem nem volt. Eddig 3 évem ment el arra, hogy nem érek rá ezért azért amazért, de most otthagytam az egyetemet, hogy legyem magamra is időm.
Abban is van igazság, hogy korábban tartásom meg önbecsülésem se volt. Jelenleg szinte 0 a férfiakkal való kapcsolatom, de ha mégis úgy alakul, hogy interakcióba kerülök hiába állítok fel határokat nem tartják azt se tiszteletben és belém rúgnak.
Most már azért jobban fel tudom mérni a helyzetet és aki olyan azt offolom, ha meg úgy látom, hogy érdemes vele foglalkozni, akkor szívesen találkozok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!