Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most először vagyok igazán szerelmes, és nagyon félek a szextől a testi hibáim miatt. Vélemény?
25 évesen most először jött el az életemben, hogy teljesen odáig vagyok valakiért, a dolog kölcsönösnek ígérkezik.
Azonban van egy kis gond. Gyerekkoromban volt egy betegségem, ami miatt nagy dózisú szteroidterápiát kaptam fél évig, ez eléggé tropára tette a bőröm. Vagyis a csípőm és a az egyik felkarom belső fele tele van nagyon látványos striákkal, illetve a mellemen is vannak, azért meg vannak ereszkedve. Korábban megoldottam azzal, hogy melltartóban-sötétben szexeltem, vagy mondjuk alkoholizálás után, amikor ez volt a legkevésbé lényeges. Most viszont eléggé félek, hogy le fog lankadni tőlem, és egyrészt nem fog működni a dolog, másrészt teljesen összetörne az önbizalmam :(
És ugyan miért lankadna le annak a srácnak?
Attól hogy ezeket leírtad biztos vagyok benne hogy egy csodás csaj vagy!!!
Meztelenül is!!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!