Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanácsot kérnék, mit tegyek? Elváljak a fiatal lány miatt, és kezdjek új életet?
Lassan 60 vagyok, és megismerkedtem egy nálam 25 évvel fiatalabb lánnyal.
Mind intellektuálisan, mind szexuálisan nagyon összeillünk. Sőt, a szokásostől kissé eltérő szexuális beállítottságunk is megegyezik, ami amúgy eléggé ritka eset.
Hasonló az érdeklődési körünk is, nagyon szeretünk egymással beszélgetni is és szeretkezni is.
Fontos szempont, a lány nem akar gyereket, így ez, ami általában a legfőbb akadály az ilyen kapcsolatoknál ez nálunk nem szempont. Szabadon járhatjuk a világot, utazhatunk, tanulhatunk, élhetünk mint "Marci Hevesen" :)
Minden szuper, csak a korkülönbség "aggasztó", ha hosszú távon gondolkodunk. Habár, hosszú távon mindenki meghal :)
"Fiatal lány" :-D valami 35 éves nőről beszélünk :-D
A kérdés alapján 20 körülire gondoltam.
Nézd, ezt neked kell eldöntened. Ha a kora nem lenne aggasztó igazából nem válnál el miatta? Tényleg csak ez a gát? Hisz tudva kevő, hogy ekkora korkülönbséggel is élnek együtt párok, azt gondolom tudjuk, hogy példát mindenre lehet találni.
Tehát rajtad áll, hogy bevállalod - ezt, de megsúgom 32 évesen MÉG én sem akartam gyereket... de aztán változott a helyzet... (33 vagyok, tehát nem sok idő telt el, mégis “megértem” rà)...
14-es, a szüleidnek is ilyenek mondasz fogsz mondani?
Jó és boldog légkör lehet odahaza ;))
Lehet, hogy elítéled a kérdezőt és ezért a csípős megjegyzés, de ez már túl lép egy határt. Ha ezt nem érzed, leginkább a te bajod.. ;)
6 évesen már illő lenne önállóan dönteni az életedről, mások véleménye nélkül.
"Szabadon járhatjuk a világot, utazhatunk, tanulhatunk, élhetünk mint "Marci Hevesen" :)"
Éljél így, ha erre vágysz.Egy darabig biztosan jó lehet, de aztán nehogy üldögélj majd egyedül, magányosan a sötét szobában, hogy ja, elkúrtad az életedet, mert a nagyon izgalmas, jóval fiatalabb nő lecserélt egy tőled sokkal fiatalabbra.Ezt is kalkuláld bele a döntésedbe, ha már a farkad az eszed.
Miért ? 42 vagyok édesapám 80 lesz idén.
72 a várható élettartam férfiak esetében így 60 felett igazából minden perc egy csoda emellett 60 felett szellemileg már nincsenek toppon főleg a férfiak, ezért szerintem élje ki magát ha ezt akarja. A végén úgyis meghal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!