Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
44 éves férfitól mit akarhat egy 25 éves fiatal lány?
Mit kell ezen magyarázni? Én is ilyen idős vagyok, tetszik nagyon egy tőlem 18 évvel idősebb férfi már régebb óta. Ha sportos, fiatalos, egyáltalán nem látszik 40+-nak.
Ds inkább ő, mint egy korombeli 25-27 éves srác.
Nem egyedi eset. Valami vonzót biztos lát a pasiban a lány, vannak akiknek kifejezetten a Tőlük idősebb férfiak jönnek be.
A lányhoz hasonló korú pasiktól vélhetőleg komolyabban gondolkodik, megértőbb, figyelmesebb, és ez is bejöhet Neki.
Csak te gondolod úgy, hogy minden ujjára akadna korban hozzáillő férfi, meg hogy mindenki őt akarja. A huszonéves és korai harmincas férfiak döntő többsége nem kezdene egy "telt" lánnyal. Főleg azok nem, akik ugyanúgy kaphatnak maguknak szintén szép arcú, de mellé jó alakkal is rendelkező csajt.
A husis csajokat max. 1-2 estére hazaviszik, de ennyi, a haverok előtt nem villognának vele. A csajnak meg lehet, hogy komoly kapcsolatra lenne igénye és ezért közeledik feléd, mert érettebbnek és kevésbé felületesnek tart. Látszólag téged nem zavar, hogy nincs jó teste.
Nem hittem volna, hogy valaha kiállok egy ilyen ügy mellett... De most ki fogok.
24 éves nő vagyok, szerintem 10 év a maximális korkülönbség,ami szóba jöhet. Viszont a korombeli pasikkal nem értek szót. Sőt, a legfiatalabb, akivel az elmúlt fél évben találkoztam és azt mondtam, hogy okés, ő pont 10 évvel idősebb nálam. Egyszerűen nevetséges, hogy mennyire nem jövök ki a korombeli pasikkal. Úgyhogy ma nekem is egy 40 feletti pasassal lesz randin, nem tudom, hogy mi lesz belőle.
Jelenleg azt érzem, hogy még olyan 3-4 év mire a tőlem pár évvel idősebb pasasokkal jól fogok tudni kijönni. Addig nem szeretnék egyedül lenni. Nem célom 40 feletti pasikkal lenni, viszont sok huszonéves nem eléggé férfi számomra.
Nem hinném,hogy pótapát keres,szerintem elvétve akad olyan nagyobb korkülönbséges kapcsolat ahol ez áll a háttérben.
A lány vélhetőleg komolyabb mint a korban Hozzáillő srácok, és a kérdező szimpatikus Neki.
A 44 éves pasi még nem öreg, és ha fiatalosan gondolkodik még azonosan vélekedhetnek egy-egy témáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!