Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
44 éves férfitól mit akarhat egy 25 éves fiatal lány?
Figyelt kérdés
Nincsenek extra anyagiak, extra jó külső. A lány szép arcú, csinos, kissé teltebb. Akármelyik ujjára vele egyidős srácokat kaphatna meg. Mégis elpasszolja, hogy a húszassal idősebb pasival beszélgessen. Mi ez a helyzet?2019. febr. 4. 09:43
11/18 A kérdező kommentje:
Furcsa, mert egy ötvenes férfit, meg öregezett. Van apja nem apa nélkül nőtt fel. Valahogy azt érzem, hogy azért nem kellene belemennem, mert a végén sérülne, és elvennék mondjuk 5-10 évet az életéből.
2019. febr. 4. 14:18
12/18 anonim válasza:
Apakomplexusos, írták itt páran hogy a lányok mennyivel érettebbek, ez se igaz, nem érettebbek, hanem maguknál érettebbet akarnak, nem ugyanaz a kettő... Már kamaszkorban nyomják ezt a f szságot, hogy érettebbek, azt közben hol? Van pár gátlásosabb, komolyabb lány, de a másik része meg egy buta liba, a férfiaknál ugyanez,ja hogy a csajok a komolyabbakat nem veszik észre, mert az lúzer, unalmas? Az már legyen az ő bajuk. Itt a lényeg azon van, hogy a jó csávók, akiket akarnak még nem komolyodtak meg, nem akarnak elköteleződni, mert jut rájuk egy rakás nő, átlagosabb komolyabb fickó meg nem kell nekik. A másik az anyagiak, az is számít a nőknek, hogy legyen a másiknak saját lakása, idősebbeknél nyilván nagyobb rá az esély, hogy van valami egzisztenciája. Az is lehet, hogy nem olyan jó csaj, mint mondod, vagy nagyon nehezen kaphatónak tűnik, a fiatalok meg ezt nem szeretik. Aztán a férfiak meg úgy öregszenek, mint a jó bor, amit persze letagadnak a nők, kivéve ilyen kérdéseknél ahol a fiatalabbakba belerúghatnak egyet.
13/18 anonim válasza:
170 cm magassághoz 69 kg azért nem egy "kis husi", a nők pedig amióta világ a világ, letagadnak a súlyukból. Vagy mérlegre állítottad? :D
Mindegy, én kitartok a véleményem mellett (#4) akár leszavaznak a kövér nők, akár nem. A 20-as, 30-as férfiak döntő többségének nem kell hájas csaj, a maradék meg nyilván olyan, hogy arra ő nem akar ráfanyalodni. Így jössz te a képbe.
"Amióta beszélgetünk, több vele egykorú srác akar vele randizni." - honnan tudod? Előtted zajlik ez, vagy ő henceg vele neked, hogy őt mennyien fel akarják próbálni? Mert mondani bármit lehet. Mondjuk ez elég gáz, hogy így akar kívánatosabb és kapósabb lenni a szemedben.
14/18 anonim válasza:
Na,mit, mit? Pénzt,pénzt és még több pénzt.
15/18 anonim válasza:
26 éves nő vagyok, mindig is az idősebb férfiakhoz vonzódtam, 3x próbáltam velem egykorú fiúval, de 2-3 hétnél nem tartott tovább. Éretlenek, töketlenek, felszínesek, lusták stb.(kivételek persze léteznek) de nekem nem sikerült megtalálnom mellettük a boldogságot. Jelenleg 4 éve élek párommal aki idén lesz 41 éves, teljesen jó a kapcsolatunk. Bár mikor még szingli voltam, elgondolkoztam párszor 40+nál vajon miért nincs gyerek,házasság bármi?! Köztük is voltak érdekesek azért, szóval bármi lehet. Tényleg. Te mit gondolsz? Akarod vagy sem? Bizonytalan vagy? Miért? Van veszíteni valód?
16/18 A kérdező kommentje:
Most nincs, de tíz év múlva 54 leszek, Ő csak 35. Ott lesznek a gondok. Akkor ott áll 35 évesen, és kereshet új kapcsolatot.
2019. febr. 4. 21:03
17/18 anonim válasza:
Erről van szó. No meg, hogy gyereket akar, aki neked már fárasztó lesz. Mire egyetemre menne a gyereked, már öregember leszel, és öregen is hajtanod kell a pénzt, hogy tanulni tudjon, el tudjon indulni az életben.
18/18 anonim válasza:
# 15 Én ezt sose értettem, egy 41 éves férfi miről tud beszélgetni egy 25 éves csajjal? Hogy jaj de nehéz lehetett a záróvizsgája az egyetemen? Én az öt évvel fiatalabb nőkkel se értek szót, nemhogy 15.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!