Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanácsot kérnék, mit tegyek? Elváljak a fiatal lány miatt, és kezdjek új életet?
Lassan 60 vagyok, és megismerkedtem egy nálam 25 évvel fiatalabb lánnyal.
Mind intellektuálisan, mind szexuálisan nagyon összeillünk. Sőt, a szokásostől kissé eltérő szexuális beállítottságunk is megegyezik, ami amúgy eléggé ritka eset.
Hasonló az érdeklődési körünk is, nagyon szeretünk egymással beszélgetni is és szeretkezni is.
Fontos szempont, a lány nem akar gyereket, így ez, ami általában a legfőbb akadály az ilyen kapcsolatoknál ez nálunk nem szempont. Szabadon járhatjuk a világot, utazhatunk, tanulhatunk, élhetünk mint "Marci Hevesen" :)
Minden szuper, csak a korkülönbség "aggasztó", ha hosszú távon gondolkodunk. Habár, hosszú távon mindenki meghal :)
Minden kedves válaszolónak!
Az élet folyamatos változás, de azért vannak benne fix pontok. Nem sok, de ezek eleve elrendeltek.
Aki születik, az meghal.
A jövőt senki nem látja előre, a jövőről nem tudunk SEMMIT.
Pár gondolat a statisztikákról, és az élettapasztalatokról.
Például: sok ezer sportoló tör arra, hogy olimpiai bajnok legyen... ezek mindegyikének mondhatod: öcsém, hát úgy sem nyerhetsz... s statisztikailag nagyon nagyon nagy számban igazad lesz, ám A VÉGÉN valaki tuti nyerni fog, és az ő győzelmét csak tönkre tette volna, ha hallgat az "okosokra" :)))
Ismritek az: "öt majom" pszichológiai kísérletet?
Próbáltátok mar megmenteni a házasságotokat? Vagy a feleséged erről mit sem tud, hogy problémád van?
Ha már csak megszokásból vagy a pároddal és nem tudtátok helyre hozni, akkor igen, válj el.
De ha ez csak egy pillanatnyi fellángolás, akkor felejtsd el. És gondolkozz el a sz..r kapcsolatodon.
Bár nem hiszem, hogy hosszú távú lenne ez a románc, hisz tulajdonképpen a lányod is lehetne.
Tudom, az egódnak jól esik, de ne csak a f..rkaddal gondolkozz, kérlek.
60¿...?
Te vagy a nők álma szexuálisan...:D
-meg a nap vicce úgy összegészben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!