Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a nő célja a munkahelyen?
Van egy csinos kollegina, pár hete kezdett, vagyis bőven próbaidős még. Én ffi. vagyok, és eléggé nyilvánvalóan kezdeményez, nyomul.
Mi lehet a valós célja? Egy munkahelyen az első hetekben nem ezzel foglalkozik az ember, hanem a beilleszkedéssel, hogy megfeleljen az első három hónapban leginkább, ezért is furcsa a nyomulása. Véleményetek?
Lehet a párkeresés nála egy fokkal magasabb priorítást élvez, mint a munkahelyi sikerek. Ezt férfiként szerintem szinte lehetetlen megértened. Nekem is csak azóta fontos a karrier, mióta van párom, és nem “kell” ezzel foglalkoznom.
A mz a bizonyis kell pedig lehet ösztönös, rossz beidegződés vagy csak egy belső vágy... ;)
Gondolom nagyon fiatal. Biztos szeretne beilleszkedni és erre nagyobb esélyt lát ha egy régebben ott dolgozót céloz meg.
Mondjuk ez nem indok arra,hogy nyomuljon,de a mai fiataloknál valahogy könnyebben és szabadabban megy az ismerkedés, na.
Én a helyedben biztos,hogy hárítanék, még ha nagyon ellenállhatatlan és csábító akkor is.
Azt tapasztaltam hogy minden munkahelyen nyomulnak a csinos nők. Például nemrég helyettesítettem egy gyárban egy biztonsági őrt, új és idegen környezetben, de néhány óra múlva már rámragadt a gyárban dolgozó két legjobb csaj.
De fordított helyzetben is így szokott lenni, tehát ha egy csajt frissen vettek fel. És munkahelyeken nyomulósabbak mint bárhol máshol. Az okát nem tudom miért van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!