Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egy csaj a munkahelyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy csaj a munkahelyen aki mindig szemezik vele, közben a Facebookon mindig a barátjával pózol. Mire véljem ezt?

Figyelt kérdés

2019. febr. 3. 14:01
1 2 3
 1/26 A kérdező kommentje:
Velem
2019. febr. 3. 14:02
 2/26 anonim ***** válasza:
88%

99% Csak bebeszéled magadnak.

1% Ennyire ellenállhatatlanul vonzó férfi vagy.

De kérdezz rá, ha nagyon kíváncsi vagy.

2019. febr. 3. 14:05
 3/26 anonim ***** válasza:
87%

Inkább az a kérdés, hogy te miért szemezel párkapcsolatban lévő csajjal?

Valószínűleg mindenkivel csinálja, csak egyszerűen élvezi, hogy tetszik neked (is). Élvezi, hogy az ilyen sekélyes pasik egy női test látványától már zombik lesznek.

2019. febr. 3. 14:08
 4/26 A kérdező kommentje:
Nem képzelem be eléggé feltűnően néz nem én bámulom
2019. febr. 3. 14:10
 5/26 anonim ***** válasza:
29%

Bírom, amikor a pasik egyből azt gondolják, hogy bejönnek a nőnek. Az biztos, férfiönbizalomban nincs hiány, csak IQ-ban. :)))

Hidd el, a nők 99%-ban ilyenkor csak azon röhögnek, hogy milyen végtelenül egyszerű ösztönlények vagytok, még egy egyszerű pillantástól is felfújjátok magatokat, mint egy pávián. :D Tudod, mint a Pavlov kutyája a csengővel. És mindig működik, azonnal beindul a nyálatok. :D

2019. febr. 3. 14:16
 6/26 A kérdező kommentje:
Úristen ki vagy te hogy meg ítélj én nem ilyen vagyok nem tudom mit nem lehet elhinni abban hogy ő hesszel engem
2019. febr. 3. 14:17
 7/26 A kérdező kommentje:
És pont hogy nincs önbizalmam
2019. febr. 3. 14:17
 8/26 anonim ***** válasza:

Én a döbbenetesen ronda, vagy hülye pasikat szoktam megbámulni. Aki tetszik, azt sose merném, mivel valószínűleg idiótának tartana egy ilyen nyílt bámulás miatt.

De olyan csajjal se szemeznék, aki a párja mellett ilyeneket csinál. A qrvák qrvák maradnak melletted is.

2019. febr. 3. 14:22
 9/26 A kérdező kommentje:
Hát akkor qrva ennyi
2019. febr. 3. 14:24
 10/26 anonim ***** válasza:

Nem mindegy? Foglalt!

Mit akarsz egy ilyen ribizlitől?

2019. febr. 3. 14:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!