Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy csaj a munkahelyen aki mindig szemezik vele, közben a Facebookon mindig a barátjával pózol. Mire véljem ezt?
Figyelt kérdés
2019. febr. 3. 14:01
21/26 A kérdező kommentje:
Meg én egy úriember vagyok.
2019. febr. 3. 14:58
22/26 anonim válasza:
Próbálj meg értelmesen gondolkozni. Te eljegyeznél egy lányt, ha egy másik tetszene jobban? Te elvennél egy lányt, ha másba lennél szerelmes? Ő miért mondana egy másik pasinak igent, ha te tetszenél neki? Igent mondott neki. Nem beléd szerelmes, a másik pasihoz akar hozzámenni. Dolgozd fel.
23/26 anonim válasza:
Úriember nem szemez, meg flörtöl más menyasszonyával. Nem vagy az.
És mit szól mindehhez a te barátnőd? Vagy őt nem avattad még ebbe bele?
24/26 A kérdező kommentje:
Hát ez nem igaz... Én nem szemezek vele nem fogjátok fel, de ennek ellenére még mindig bámul a szemem sarkából azt el van jegyezve
2019. febr. 3. 15:12
25/26 A kérdező kommentje:
Szemem sarkából látom
2019. febr. 3. 15:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!