Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátomnak van egy lány ismerőse, aki gyakornok a munkahelyén. Ritkán találkoznak, de újabban sokat beszélgetnek messengeren/viberen. Ez jelenthet valamit?
Figyelt kérdés
Előttem maradt a telefonja, és beleolvastam a beszélgetésbe :/
Van egy-két közös pontjuk, innen indult ki a beszélgetésük, de egyre személyesebb témákat is megütöttek, volt, hogy hajnalig beszélgettek. Egy-két óvatos flörtszerű üzenet is előkerült, de semmi komoly.
Ez lehet csak simán egy kezdődő barátság, vagy aggódjak?
2019. jan. 8. 22:07
1/4 anonim válasza:
Magamból tudok kiindulni: nem beszélgetnék a párom mellett hajnalig senkivel, hacsak nem keltette fel az érdeklődésemet. Minimum gyanús lenne, ha a barátom ezt csinálná.
2/4 Rockarc válasza:
2 emberen mulik, a baratod es a csajon. Mivel a csajrol semmit nem tudsz, max annyit feltetelezhetsz, hogy gyakornokkent siman felnezhet a baratodra, igy a baratod lehet a kulcs a valaszban. Szerinted huseges baratot valasztottal parodul? Ha igen a valasz, akkor nem lesz gond.
42F
3/4 anonim válasza:
Én se dumálgatnék,főleg nem flörtölgetnék más pasikkal hajnalba nyúlon,ha van barátom.De vannak,akik jobban igénykik a figyelmet,meg az egosimit.Ettől függetlenül aggodalomra ad okot.
4/4 anonim válasza:
Aggódnék a helyedben.
Amúgy az én munkahelyemen a gyakornok kiscsajoknak semmi se szent.
(F/32)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!