Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Munkahelyen megismertem egy srácot, elejèn nemsokat beszèltünk. Majd egyik pillanatról a másikra elkezdett kèrdezősködni majd rám ìrt facebookon, beszèlgettünk egy ideig ès utána találkoztunk is 1x munka után. Mit tegyek?
Érdekes, akárkinek írom, hogy linkeljen facebook-ot, nem teszik, pedig a kérdés alapján simán levágható lenne az illetőnek, hogy róla van szó, ergo egy facebook profil sem változtatna semmit az infón, de senki nem teszi.
Kamuk ezek a kérdések?
Szerintem volt valaki akivel kavart, csak nem jött össze, így tudja, hogy téged hülyíthet és ezért keress meg téged.
Régen én is csináltam hasonlót, hogy aki megvolt, próbáltam megkeresni később, persze sikertelenül.
Nem fog megváltozni, ne kergess hiú ábrándokat.
Amúgy aki facebookról pofázik, fejezze már be. Egyrészt személyi jog sértés lenne, illetve a gyakorikérdések moderátorai tiltással reagálnának a szabályszegésre.
Szóval le lehetne állni a hülyeséggel.
Egyik nap azt mkndta,hogy jó lenne nèha nèha együtt aludni,ideoda elmenni."
Drágám ne legyél madár,ingyen luknak kellesz mig keresi a nőt,űritőkehely sose legyél....
40N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!