Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell mindig szólni, hogy normálisan főzze meg a lecsót, miért nem lehet odafigyelni főzés közben? Munka utána semmirekellő kaja, jól van ez így?
Lassan már olyan világot fogunk élni, hogy szólni sem lehet azért, hogy főzzön egy asszony.
Szánalmas, hogy a média mennyire elhülyítette az embereket.
Igen, jól mondod második.
Kérdező: Főzzed már meg akkor magad. Miért nem veszel pl neki egy szakácskönyvet? Vagy költözz vissza anyádhoz...
Megszólni a nőt házimunkáért csak akkor lehet, ha ez a 'főállása'. Tehát te keresed a pénzt és közös döntés alapján ő vezeti a háztartást.
Amennyiben neki is van külön munkahelye, úgy 50-50%ban kell megosztani a házimunkát és ha nem tetszik a főztje, akkor te főzöl.
Értelmes embereknél ez így történik. Nem cselédet keresel párnak, hanem egy másik embert.
Mutasd meg neki, hogy te hogyan szereted. Ide figyelj, öregem, a lecsó pont egy olyan étel, amit többféleképpen készítenek el, lehet, hogy az ő családjában másképp készítették, és azt szokta meg, vagy lehet, hogy náluk soha nem volt, és a szakácskönyv, vagy az online talált recept pontatlan. Állj mellé és segíts neki. Senki nem születik ezzel a tudással.
Nekem gyerekkoromban nagyon ízlett pl. a menzás lencsefőzelék, de a szüleim másképp készítették el, végül több receptből raktam össze a menzás fajtát, de alaposan utána kellett járnom, hogy akkor ugyanolyan legyen, a szüleimé is jó, csak más.
A szüleimnek meg pl. a lecsó tejfölös és húsmentes, a lecsós virslit (tarhonyával vagy rizzsel) én hoztam be a családba, mert azt is kóstoltam valahol, ízlett, és utánajártam, most már a szüleim is tudják, de korábban soha nem készítették.
Remélem, nem vagy ekkora marha és csak trollkodsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!