Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Itt miért számít bűnnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itt miért számít bűnnek kimomdani, hogy a legtöbb nő szubmisszív, és a domináns férfiakhoz vonzódik?

Figyelt kérdés
Ez nem azt jelenti, hogy szeretik, ha a férfi diktátor szerepet vesz fel, hanem azt, hogy szeretik, ha a szexben és a kapcsolat más fontosabb dolgaiban a férfi átveszi az irányítást.

2019. febr. 27. 21:34
1 2 3
 21/26 Diavolino44 ***** válasza:

Ne foglalkozz vele. Ez így van a legtöbb no szubmissziv, és kész. Nem kell tulragozni. Viszont az más kérdés, hogy szubmisszivitast milyen eletteruletre vetited le. Mert pl egy párkapcsolat vagy az agy az két különböző dolog.

A mostani csajok azt mondta, hogy o az ágyban inkább domináns. Kb 3 alkalom volt mire rájött mennyire imádja azt, ha én dominalom öt.

Az első alkalommal röhögött mikor ravertem a fenekére, most már egyenesen kéri, hogy “buntessem” meg.

2019. febr. 28. 00:38
 22/26 anonim ***** válasza:
21-es, akkor téged kérdezlek, szexen kívül mi a domináns? Milyen dolgokban nyilvánul ez meg?
2019. febr. 28. 01:16
 23/26 Diavolino44 ***** válasza:

Szexben kívül nagyjából semmi más. De ez annak köszönhető, hogy a hagyományos társadalmi modellben a nők másodrangúaknak voltak tekintve, egyes kultúrákban meg most is. Így meg ha egy no vágyna domináns partnerre, az “rossznak” van beállítva. Egy példát tudok mondani, s ez kb igaz a nők kb 5-10%-ra, s ez az eltartottsag. Míg a férfi megkeresi a pénzt addig a no jobb esetben a ház körüli munkát és gyereknevelésben vesz részt, rosszabb esetben költi a pasi pénzét plázákban. De ez a felállás, az anyagi kiszolgáltatotta a nőnek ráhúzható a sub-dom dinamikara.

2019. febr. 28. 09:06
 24/26 anonim ***** válasza:
Majd ha a "legtöbb" és hasonló általánosító, pontatlan kifejezések helyett egy mérvadó, reprezentatív mintán készült, bizonyított staisztikát mutatsz, akkor nem fognak elküldeni a fenébe baromságok miatt.
2019. febr. 28. 15:13
 25/26 Diavolino44 ***** válasza:

Haha, ezt a részt szeretem mikor, a “legtöbb” szon van valaki fel akadva.

Mert ez jelzi, hogy zero logikus ellenvetése sincs.

2019. febr. 28. 16:39
 26/26 anonim ***** válasza:

Diavolino, köszönöm a válaszod. Csak azért kérdeztem, mert a szexben világos, de a kérdezőnél ott van, hogy "és a kapcsolat más fontosabb dolgaiban".

Az eltartás viszont... szerintem ott bárki lehet domináns. A férfi jelenti ki, hogy "itthon maradsz és kiszolgálsz", vagy a nő jelenti ki, hogy "nem fogok dolgozni, tarts el".

2019. febr. 28. 16:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!