Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit keresek, domot vagy társat?
Szeretek valakit, de ő nem szeret, és ez már 3 éve húzódik, mert nagyon sok minden történt.
Nem tudok mit tenni, el akarom felejteni. És szeretném, ha ez sikerülne, mert már nem tudok rendesen élni.
Valaki olyat keresek, aki kedves, határozott, figyelmes... Szerintetek ez inkább egy dom, vagy inkább egy társ? Nagyon szeretném elfelejteni, és új életet akarok kezdeni...
Hát, van ugye a bdsm.
Engem az sm nem érdekel, csak a ds felállás.
A d valóban a domináns rövidítése. Olyan partnert jelent, aki a szex során irányít, vezet, tanít. Bizalomra épül vele a kapcsolatod. A jó dom tud vezetni, a jó sub tud alkalmazkodni, és elmondják mindketten, mire van szükségük, így lehet töretlen a kapcsolatuk. Vannak akiknél ez a kapcsolat csak szexben, vannak, akiknél a valóságban is fennáll. Kb ennyi
tudom, hogy tök gáz érezni, de nem megy máshogy
szeretném, ha valaki szeretne, akit én is szeretek
Úristen, k*rv@ egy világot élünk! :O
(szánalmas emberek vannak :\ )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!