Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit keresek, domot vagy társat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit keresek, domot vagy társat?

Figyelt kérdés

Szeretek valakit, de ő nem szeret, és ez már 3 éve húzódik, mert nagyon sok minden történt.

Nem tudok mit tenni, el akarom felejteni. És szeretném, ha ez sikerülne, mert már nem tudok rendesen élni.

Valaki olyat keresek, aki kedves, határozott, figyelmes... Szerintetek ez inkább egy dom, vagy inkább egy társ? Nagyon szeretném elfelejteni, és új életet akarok kezdeni...

2015. okt. 29. 20:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de ez nem egészen így működik. Lehetsz egy D/s kapcsolatban, de egyáltalán csináltál már ilyet azt leszámítva hogy egy önző pöts lábtörlője voltál? Elmondta miket csinálna veled amit a másikkal nem....de végül is csinálta? Szerinted mit csinálnak az emberek egy ilyen kapcsolatban? Nem lehet hogy csak annyira szerelmes vagy, hogy mindent hagynál neki, csak hogy szeressen? De ez nem így működik.

Ha függetlenként sem akar, akkor sajnos tényleg rossz a helyet és nem becsül semmire. Döntsd el, neked jó-e így.

2015. okt. 30. 06:30
 12/14 A kérdező kommentje:

De miért vagyok szánalmas?

És az én lelkiismeretemmel mi a baj? :O Hogy jön az ide?

Nem belőle kiindulva gondolom, h milyen egy dom... jajj :D Dehogy! Volt domom, igazi, ő hozzá képest csak egy kisfiú :) de én szeretem... Csak arra gondoltam, h anno azzal, aki a domom volt, kicsit megfeledkeztem róla...

2015. okt. 30. 09:47
 13/14 anonim ***** válasza:

Akkor domot keress és feledkezz meg róla.

Vagy még jobb: keress egy olyan társat aki független és szeret és elfogad téged úgy, ahogy vagy. Sok szerencsét.

2015. okt. 30. 11:07
 14/14 anonim ***** válasza:
Ez a srác nem szeret. Pont. Értem, hogy te szereted, de ő nem fog. Csak megdug, kipróbál ezt-azt, amit a másik csajjal nem lehet és kész. Lépj tovább. Hidd el, szar lesz, de évek múlva örülni fogsz, hogy tovább léptél. Saját tapasztalat, komolyan!
2015. okt. 31. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!