Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátság extrákkal terhesség?
Már 2 éve vagyunk egy sráccal amolyan barátság extrákkal “kapcsolatban.”
Igazság szerint már jóval több ez szerintem (eljárkálunk mindenfele, a hétvégéket együtt töljtük ottalvással,ismerem a barátait,voltunk együtt velük pl bulizni, szülinapokon,karácsonykor ajándékok stb) .
Minden alkalommal óvszerrel védekeztünk,azonban fura lett hogy most már 2 hete késim a menstruációm plusz rengeteg fura tünet,csináltam vagy 3 tesztet,pozitív.
Na hát teljesen kiborultam...egyetemre járok stb,én erre nem voltam felkészülve.
Meg voltam róla győződve ,hogy a srác is kiakad. Meg is lepődött rendesen,főleg hoy védekeztünk (most sem értem hogy történhetett) .
(Van pár pici cisztám,amiket ellenőrizni szokott a doki, de már korábban mondta hogyha egyszer valaha abortuszon lenne, utána valószínűleg nem tudnék újra tehetbe esni, meg amúgy is, én nem lennék képes erre, nem tudnám elviselni a gondolatot sem,hogy megöljek valakit a hasamban...)
A srác azt mondta ok tartsuk meg és legyünk együtt.
Azt hoszem a napokban értek életem legnagyobb meglepetései..
Szerintetek egy ilyen szex és barátság után működhet ez, hogy tkp egy családként fogunk tovább üzemelni?
22N
Igen, pont igy keszul egy boldog mintacsalad. LOL
Majd par ev mulva terjunk erre vissza.
Azóta is együtt vagyunk és minden tökéletes:)
2 hét és érkezik a baba:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!