Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátság extrákkal terhesség?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátság extrákkal terhesség?

Figyelt kérdés

Már 2 éve vagyunk egy sráccal amolyan barátság extrákkal “kapcsolatban.”

Igazság szerint már jóval több ez szerintem (eljárkálunk mindenfele, a hétvégéket együtt töljtük ottalvással,ismerem a barátait,voltunk együtt velük pl bulizni, szülinapokon,karácsonykor ajándékok stb) .

Minden alkalommal óvszerrel védekeztünk,azonban fura lett hogy most már 2 hete késim a menstruációm plusz rengeteg fura tünet,csináltam vagy 3 tesztet,pozitív.

Na hát teljesen kiborultam...egyetemre járok stb,én erre nem voltam felkészülve.

Meg voltam róla győződve ,hogy a srác is kiakad. Meg is lepődött rendesen,főleg hoy védekeztünk (most sem értem hogy történhetett) .

(Van pár pici cisztám,amiket ellenőrizni szokott a doki, de már korábban mondta hogyha egyszer valaha abortuszon lenne, utána valószínűleg nem tudnék újra tehetbe esni, meg amúgy is, én nem lennék képes erre, nem tudnám elviselni a gondolatot sem,hogy megöljek valakit a hasamban...)

A srác azt mondta ok tartsuk meg és legyünk együtt.

Azt hoszem a napokban értek életem legnagyobb meglepetései..

Szerintetek egy ilyen szex és barátság után működhet ez, hogy tkp egy családként fogunk tovább üzemelni?

22N

2019. febr. 19. 01:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ez elég fura... Nem lehet, hogy a pasi ezt tervezte? Te minden szex után látod a gumit?
2019. febr. 19. 19:08
 12/14 anonim ***** válasza:
15%
En ezen pont most sztem tul, tobb mint szexkapcsolat, terhesseg es abortusz. A pro life kommentelok allatira nem erdekelnek. Ezen atesni egy abszolut drama, de inkabb ez mint egy gyerek egy olyan pasival akivel nem tudom elkepzelni az eletem.
2019. febr. 19. 21:23
 13/14 anonim ***** válasza:
62%

Igen, pont igy keszul egy boldog mintacsalad. LOL

Majd par ev mulva terjunk erre vissza.

2019. febr. 20. 07:58
 14/14 A kérdező kommentje:

Azóta is együtt vagyunk és minden tökéletes:)

2 hét és érkezik a baba:)

2019. nov. 2. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!