Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szex felhozása, hogyan?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex felhozása, hogyan?

Figyelt kérdés
Röviden a lényeg, hogy pár hónapja lefeküdtem az egyik barátommal. Ő idősebb tőlem egy kicsit, nekem ő volt az első, neki viszont már nem egy kapcsolata volt szóval tapasztalt volt ilyen téren. Ez az egész egy közösen megegyezett dolog volt részünkről. Nemsokra rá utána rosszba lettünk valami miatt, és azóta nem is igazán beszéltünk egymással. Én szeretném megismételni a múltkorit, szerintetek hogyan vegyem rá hogy találkozzunk. Mit irjak neki amit ha elolvas akkor kedve támadna hozzá. Normális válaszokat várok, nem kell hogy mar ha akart volna keresett volna meg hogy csak egy ingyen lyuk vagyok szöveg. Nekem tökéletesen megfelel ha csak szex lesz köztünk és más nem. Nem vagyok r*b*nc ugyanis mással nem voltam és nem is akarok.

2019. jan. 19. 13:23
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Rairnek, hogy mi van vele es felajanlanam hogy talalkozzunk. Ha direktbe tudatni akarod vele, hogy benne vagy a szexben, eleg ha elhivod magadhoz, hogy fozzetek stb, A filmezes is felhivas keringore.
2019. jan. 19. 13:26
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem rossz ötlet, csak az a baj, hogy magamhoz nem igazán hivhatom át mivel még suliba járok és a szüleimmel élek. Igen konkrétan arra gondoltam hogy valami olyat írnék neki amiből egyből levágja hogy mit akarok.
2019. jan. 19. 13:34
 3/5 anonim ***** válasza:
Elso vagyok, es ha kis small talk utan megkerdezned hogy nem lenne e kedve filmezni nala?Ez szerintem eleg egyertelmu.
2019. jan. 19. 13:55
 4/5 anonim ***** válasza:
"Mit szólnál, ha felmennék hozzád és meginnánk valami finom bort?"
2019. jan. 19. 20:58
 5/5 anonim ***** válasza:
0%
Szeretem ezt az oldalt. Mindig azt hiszem, hogy ennél már nincs lejjebb, aztán megint jön egy élő ágybetét, akinek az erkölcsi tartása egy guminőével vetekszik.
2019. jan. 20. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!