Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki fizessen egy barátság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki fizessen egy barátság extrákkal kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Nehéz belőni a kategóriát, ugyanis 20 évesek vagyunk, de nem vagyunk egy pár. A fiú teljes állásban dolgozik, én tanulok és heti pár órában dolgozom (10-15). Gyakran megyünk együtt venni valamit, ha nála alszom, vagy rendelünk pizzát, de sose hagyja, hogy fizessek, merthogy ő többet keres. Egyébként pedig én is simán ki tudnám fizetni. Már kicsit kellemetlenül érzem magam, nem tudom, hogy elfogadjam, hogy ő fizet. Hogyan működik ez? Esetleg ha elfogadom, hogy ő fizet, mit adjak cserébe?
2019. jan. 22. 09:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
34%
Ragaszkodj hozzá, hogy felváltva fizettek.
2019. jan. 22. 09:08
 2/13 anonim ***** válasza:
42%
Hat legalabb egy pizza arat erd mar meg magadnak. Egyeb szolgaltatasokat ugyis ingyen nyujtasz.
2019. jan. 22. 09:17
 3/13 anonim ***** válasza:
68%
Fizessen csak.
2019. jan. 22. 09:27
 4/13 anonim ***** válasza:
69%
Nem vagytok egy pár, de szexeltek, együtt alszotok, együtt esztek, együtt vásároltok. Nem kötekedés képpen, de ez már jóval több, mint barátság extrákkal:)
2019. jan. 22. 09:35
 5/13 anonim ***** válasza:
68%
Nem vagytok egy pár, de szexeltek, és mindent ő fizet neked? Szerintem te nem a "barátság extrákkal" kifejezést keresed. :D
2019. jan. 22. 09:41
 6/13 anonim ***** válasza:
33%

"Ingyen telelőheted a puncimat (vagy a torkomat, de ez esetben a pizzát te fizeted!), és még a pizzát is én állom!".

Dőlnének hozzád az emberek, ha bővítenéd a klienseid listáját :D.

Hova tudnak nők süllyedni, azt olvasni is kínos.

2019. jan. 22. 10:02
 7/13 anonim ***** válasza:
16%

Neked nem voltak szüleid, akik megtanítottak volna többre becsülni önmagad egy ingyen prostinál?

Fizesse csak a kaját, nem hal bele.

2019. jan. 22. 10:42
 8/13 anonim ***** válasza:
42%

"Egyeb szolgaltatasokat ugyis ingyen nyujtasz."

Nekem ez kétoldalú szolgáltatásnak tűnik..

2019. jan. 22. 10:57
 9/13 anonim ***** válasza:
76%
En inkabb a gyokerenel fognam meg a problemat: a baratsag extrakkal hulyeseg, valaki sirni fog. Mint mindig.
2019. jan. 22. 11:02
 10/13 anonim ***** válasza:
82%
ha én lennék a pasi helyében, engem sem zavarna ha nekem kellene fizetnem. Van állásom, van pénzem és most egy pizzába nem halok bele. Persze jól esik ha a csaj is fizet néha, de az bőven elég, hogy ha legközelebb felmész hozzá, akkor viszel magaddal valamit, ergo lehet látni, hogy te is beleteszel és nem vagy ingyenélő.
2019. jan. 22. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!