Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki fizessen egy barátság extrákkal kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Nehéz belőni a kategóriát, ugyanis 20 évesek vagyunk, de nem vagyunk egy pár. A fiú teljes állásban dolgozik, én tanulok és heti pár órában dolgozom (10-15). Gyakran megyünk együtt venni valamit, ha nála alszom, vagy rendelünk pizzát, de sose hagyja, hogy fizessek, merthogy ő többet keres. Egyébként pedig én is simán ki tudnám fizetni. Már kicsit kellemetlenül érzem magam, nem tudom, hogy elfogadjam, hogy ő fizet. Hogyan működik ez? Esetleg ha elfogadom, hogy ő fizet, mit adjak cserébe?2019. jan. 22. 09:00
11/13 anonim válasza:
Én is voltam már ilyen barátság extrákkal kapcsolatban és úgy kellett verekednem, hogy én ks fizethessek valamit mert folyton a srác akart fizetni. Amúgy szerintem nem ugyanaz a barátság extrákkal mint a szexkapcsolat amit itt sokan összekevernek. A szexkapcsolat az, hogy összejárunk szexelni aztán ki-ki megy a maga dolgára. A barátság extrákkal meg az amit az elnevezése is sugall. A barátok összejárnak, együtt esznek, filmeznek akár az extra rész meg az, hogy van benne szex is. Annyi különbség van közte meg a rendes kapcsolat között, hogy nincsenek érzelmek belekeverve. Szerintem legalábbis. Nálunk az volt többnyire, hogy én imádok főzni, ő szerette a főztömet úgyhogy ha átmentem hozzá akkor főztem valamit vacsira, a hozzávalókat meg ő vette meg.
12/13 anonim válasza:
"Annyi különbség van közte meg a rendes kapcsolat között, hogy nincsenek érzelmek belekeverve."
Hát már bocsi, de ha szexelek valakivel, akkor kívánom testileg, vonzódom hozzá. Ha emellett a barátom is, nagyon jól érezzük magunkat együtt, akkor a lelki összhang is megvan, működnek együtt. Akkor mégis mi ez, ha nem kapcsolat? :D:D:D
13/13 anonim válasza:
#7 Miért, téged arra tanítottak, hogy fizetős prosti legyél ? XD
Kérdező, te pedig hogyha a kaját ő fizeti, akkor hozhatsz magaddal egy üveg pezsgőt, vagy valami italt. Azt csak nem fogja visszautasítani, ha már ott van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!