Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátság extrákkal terhesség?
Már 2 éve vagyunk egy sráccal amolyan barátság extrákkal “kapcsolatban.”
Igazság szerint már jóval több ez szerintem (eljárkálunk mindenfele, a hétvégéket együtt töljtük ottalvással,ismerem a barátait,voltunk együtt velük pl bulizni, szülinapokon,karácsonykor ajándékok stb) .
Minden alkalommal óvszerrel védekeztünk,azonban fura lett hogy most már 2 hete késim a menstruációm plusz rengeteg fura tünet,csináltam vagy 3 tesztet,pozitív.
Na hát teljesen kiborultam...egyetemre járok stb,én erre nem voltam felkészülve.
Meg voltam róla győződve ,hogy a srác is kiakad. Meg is lepődött rendesen,főleg hoy védekeztünk (most sem értem hogy történhetett) .
(Van pár pici cisztám,amiket ellenőrizni szokott a doki, de már korábban mondta hogyha egyszer valaha abortuszon lenne, utána valószínűleg nem tudnék újra tehetbe esni, meg amúgy is, én nem lennék képes erre, nem tudnám elviselni a gondolatot sem,hogy megöljek valakit a hasamban...)
A srác azt mondta ok tartsuk meg és legyünk együtt.
Azt hoszem a napokban értek életem legnagyobb meglepetései..
Szerintetek egy ilyen szex és barátság után működhet ez, hogy tkp egy családként fogunk tovább üzemelni?
22N
Szerintem működhet.
Ahogy írod a kapcsolatotok nem csak a szexen alapult, kedvelitek egymást, ha így belement ő lehet eddig is tudta, hogy többet érez. Hajrá nektek :)
ciszta mellet is simán lehet még terhes
:)
neked két gyerekem is van ugyan ezzel a háttérrel
Nem szakadt ki, azt észrevettük volna. Fogalmam sincsen hogyan történt. Én sem értem az egészet... ráadásul PCOS beteg is vagyok,bár az itolsó időben rendszeres volt a menstruációm.
Szóval csodababa:)
Nekem is pcos van és 3 gyermekem :)
Boldog babavárást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!