Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyereket szeretnék, de a barátom még nem szeretne, volt már hasonló problématok? :- (
Sziasztok , 21 éves vagyok a barátom 31éves , gyereket szeretnék már nagyon egy éve vagyunk együtt de ö csak álandoán azt mondja hogy mindennek eljön az ideje , vagy hogy lagzi után, még megsem kérte a kezem :D :( .. nektek volt màr hasonló? Hogyan vettétek rá ?
Van jó munkahelye , jol keres, en is dolgozom 8honapja.
Annyira szeretnék egy picit :(
"Hogyan vettétek rá ?"
A kérdésed arról tanúskodik, hogy a gondolkodásmódodban az akaratérvényesítés terén nem jelent problémát a manipuláció, a mások szabad akaratának figyelmen kívül hagyása és elfogadásának hiánya a saját komfortérzeted biztosítása érdekében.
Ha valaki valamit nem akar, akkor kénytelenek vagyunk azt elfogadni, mert ráerőltetni nincs jogunk.
Tegyük fel születik egy gyermeked.Ezzel a gondolkodásmóddal milyen mintát tudnál adni neki, milyen személyiségszerkezet kialakulásához vezethetne ez a minta?
Én ezt nem azért írtam, hogy megbántódj, hanem, hogy kicsit vizsgáld ezt más nézőpontból mint a te vágyaid.
meguntad a 8 hónap melót? :D
Ha már ennyire tervezgetés van, nem kéne előbb összeházasodni? De ez is, és a gyerek is, korai még 1 év után
Aki nem akar gyereket, az nem akar. Nem tudod rávenni, hogy akarjon.
21 évesen, 8 hónap munkaviszonnyal mit tudsz egyedül megadni egy gyereknek? Mert ha bármi történik, te maradsz vele egyedül, neked kell a következő 20 évben gondoskodni róla.
A pasid meg vagy fizet, vagy nem, lelép, és éli világát.
Sok férfi akkor is beijed, és otthagyja a terhes párját, ha 8 éve vannak együtt, és elvileg ő akarta jobban a gyereket. Ebben az életben nincs garancia arra, hogy ti is együtt maradtok. Ezért gyereket kizárólag akkor vàllalj, ha egyedül is megtennéd. Úgy értem, hogy teljesen egyedül, gyerektartás nélkül is. A legkönnyebb kibújni a fizetése alól, és a legnehezebb behajtani. De amikor egy sima nátha alatt 25 ezret hagysz a patikában, az a 25 ezer akkor se segít, ha becsületesen fizeti.
21 evesen gyereket szülni ???! Jezusom ... nem értem ki az aki már ilyen fiatalon el akarja magától dobni a függetlenséget , szabadságot , boldog életet
Jól átgondoltad te ezt? Gyerek nyűg macera teher plusz egy férfitól függnel anyagilag és egy férfi szolgája lennél plusz bébi csősz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!