Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavar ha a barátotoknak-Barátnőtöknek nincs saját szobája? Ha nektek is hasonló problémátok van hogy oldjátok meg?
Most jöttem össze az egyetemen egy lánnyal.Elkezdtem belegondolni,hogy majd a jövőben hogy oldjuk meg az ottalvós dolgot mivel én sajnos kicsi lakásban élek,s a 2 hugommal vagyok egy szobában,s kicsit szégyenlem,hogy nem tudna itt aludni.
Lányok titeket zavarna?Hogy oldanátok meg?Mellesleg ő egri,szóval nem jöhet szóba,hogy én megyek hozzá (Én budapesti vok)
Kort s nemet is irjatok légyszi!Mellesleg én 21 ő 20 éves,s nem rendelkezünk saját keresettel,hogy albérletbe költözzünk
Hát ez így elég szívás
esetleg délelött mikor nálad nincs otthon senki
Páromnál is hasonló volt a helyzet, ő a bátyjával lakott egy szobában. Mi ebből nem csináltunk problémát, nekem volt/van saját szobám, és mindig ő jött, jelenleg már itt is lakik (egyelőre szüleimmel élünk egy fedél alatt, de fél éven belül költözünk).
Párom 26/F én 24/L
21 évesek vok
Nem rossz
Én egri vagyok majd megkefelem helyetted is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!