Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valentin nap szingliként?
Akik egyedül vagytok, ti hogy viselitek?
Én például egy nagyon hosszú párkapcsolat után ez az első valentin nap amit egyedülállóként töltök. Eddig mindig azt mondtam, hogy egyedül jobb, nem kell barátnő a boldogsághoz, de ilyenkor mint pl valentin nap, karácsony, szülinap, vagy mások esküvője mindig előjön egy szörnyű rossz érzés az miatt, hogy nincs párom.
Nálatok is van így? Hogyan kezelitek? lehet tenni valamit hogy ne ezen agyaljak ilyenkor?
"A valentin nap egy kreált ünnep és csak arról szól, hogy költsd a pénzt felesleges hülyeségekre."
Szerintem ne reklámozd, hogy milyen műveletlen vagy. Inkább nézz utána, honnan ered az ünnep. Elárulom, az ókorból ered, és már a XIV. században is ünnep volt, nagyon szép történettel. Azért, mert pár kereskedő lehetőséget látott abban, hogy reklámozza, és így több terméket adjon el, attól még az ünnep nem egy kreálmány. Azon kívül senki sem szorít fegyvert a fejedhez, hogy csak és kizárólag vásárlással lehet örömöt szerezni a szerettednek ezen a napon.
Pár ember elkezdte ezt szajkózni, hogy "amcsi baromság, csak hogy költsük a pénzt", a sok birka meg mondja utánuk anélkül, hogy bárminek utánanéztek volna.
Szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!