Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Valentin nap szingliként?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valentin nap szingliként?

Figyelt kérdés

Akik egyedül vagytok, ti hogy viselitek?

Én például egy nagyon hosszú párkapcsolat után ez az első valentin nap amit egyedülállóként töltök. Eddig mindig azt mondtam, hogy egyedül jobb, nem kell barátnő a boldogsághoz, de ilyenkor mint pl valentin nap, karácsony, szülinap, vagy mások esküvője mindig előjön egy szörnyű rossz érzés az miatt, hogy nincs párom.

Nálatok is van így? Hogyan kezelitek? lehet tenni valamit hogy ne ezen agyaljak ilyenkor?

2019. febr. 14. 02:17
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
66%
Teljesen jól viselem, ugyanis eddig sem ünnepeltem, mégis minek? Nem magyar ünnep. Ennyi erővel a hálaadást, és a függetlenség napját is megünnepled?
2019. febr. 14. 07:08
 12/21 anonim ***** válasza:
82%
Valentin nap az Epilepszia világnapja, annyi mást lehet csinálni ahelyett, hogy keseregsz az egyedülléten. Egész életemben (34 vagyok) csak egyszer volt párom ezen a napon, aztán ő is lelépett, amikor nehézségek jöttek. Már megszoktam, hogy Cupidonak rossz a látása, és nem jár szemészetre...
2019. febr. 14. 07:11
 13/21 anonim ***** válasza:
79%
Na és a holnapi nap mivel lesz másabb? Akkor nem fogsz ezen mar görcsölni, mert az már nem "Valentin"?! Én kimondottan gyűlölöm ezt a napot, pedig párom van. Amerikából behozott baromság, és szomorú hogy mindenki már ebben az "ünnepben" nagyobb szeretetet vár mint mondjuk karácsonykor... Annyira elszomorító
2019. febr. 14. 08:53
 14/21 anonim ***** válasza:
52%
Teljes mértékben egyetértek az 5-össel. First world problem.
2019. febr. 14. 08:58
 15/21 anonim ***** válasza:
52%

Ugyanúgy töltöm,mint az összes többi napot. Majd jövőre valószínűleg másképp telik :)

Dolgozom.

2019. febr. 14. 09:33
 16/21 anonim ***** válasza:
79%
Engem nem érdekel. Kapcsolatban sem szerettem az ilyesmit letojtam hogy ez a páromnak hogy esik nem érdekelt mert utáltam főleg a valentin napot és szingliként sem érdekel. Kitalált baromságok aminek értelme nincs csak a pénz költés.
2019. febr. 14. 09:43
 17/21 anonim ***** válasza:

Eredetileg a római korból indult, de aztán ezt is átvitték az Újvilágba, és magukévá tették a kereskedők.

De azért nézd meg, mi kapcsolódik még ehhez a naphoz, aztán nézz át a cukiskodásokon és ömlengéseken:

[link]

Az ömlengőknek meg küldöm ezt a dalt:

https://www.youtube.com/watch?v=UmS351kDeOU

2019. febr. 14. 09:51
 18/21 anonim ***** válasza:
71%

Nem értem a hőbörgést.

Gyanítom a legtöbb párral rendelkező ember azért hőbörög a valentin napon mert lusta akár csak egy rózsát, vagy ne adj isten egy bonbont venni a kedves párjának.

Ezek a napok azért vannak, hogy a hétköznapokat picit feldobják.

Mindenkinek jól esik ha ezen a napon gondol rá a párja egy picit.

Szingliként anno inkább örültem mások sikerének, és nem zsörtölődtem,hogy így cukor mázas meg etc...

Kedves kérdező, azt tudom, tanácsolni, hogy ilyenkor ha ez rád tör intézd el azokat a dolgokat amiket egész évben tologatni szoktál,hogy ejj rá ér az még :)

2019. febr. 14. 10:09
 19/21 anonim ***** válasza:
Több valentin napot töltöttem egyedül, mint párkapcsolatban és az összeset ugyanúgy viseltem mint az év többi napját: boldogan és kiegyensúlyozottan. Mégis miben különbözik a ma a holnaptól, de komolyan? Szerintem is túl sokat agyalsz, inkább lepd meg magad valamivel és próbáld élvezni a napot.
2019. febr. 14. 11:12
 20/21 anonim ***** válasza:
Én nekem van párkapcsolatom, de így se másabb a valentin napom mint egyedül. A valentin nap egy kreált ünnep és csak arról szól, hogy költsd a pénzt felesleges hülyeségekre. Nem egy nap van az évben amikor szeretem a páromat és ezt az év többi napján, a jeles eseményekkor, vagy csak úgy egyébként ahogy tudom kifejezem neki, nem kell erre nekem valentin nap. Ha meg éppen szingli vagy, semmivel sem vagy szinglibb ezen a napon mint az év bármelyik másik napján, szóval semmi értelme keseregned rajta, hogy pont ma vagy szingli.
2019. febr. 14. 11:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!