Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vegyek valentin napra a páromnak? (1 hònapja jöttünk össze)
Figyelt kérdés
Noncs tùl sok ötletem mit vegyek egy kapcsolat elején a páromnak valetin nap alkalmábòl. Az az igazság még sose vot valetin napkor párom. Nem akarok nagy dolgot venni nehogy kellemetlenül érezze magát hogy nagy ügyet csibálok belőle, de azt se szeretném ha ő készül én meg egy pici apròságot veszek. Szerintetek érdemes ezt a témát megbeszélni vele?
Plüsst meg párnát, bögrét nem szeretnék mert tudom hogy nem örülne neki. Valakinek valami ötlet?
2019. febr. 10. 15:04
2/12 A kérdező kommentje:
Férfinek lenne
2019. febr. 10. 15:08
3/12 anonim válasza:
Inkább előbb kérdezd meg, hogy neki mi erről a véleménye. Pl. én giccsnek tartom és teljesen feleslegesnek tartom ilyenkor az ajándékozást.
4/12 A kérdező kommentje:
Szerintem is egy giccses nap. Nem vagyok oda érte. Viszont vennem van mi van ha vesz valamit a barátom én meg nem veszek vagy csak apròsagot veszek
2019. febr. 10. 15:13
5/12 anonim válasza:
Akkor vegyél egy uveg pezsgot es koccintsatok arra, hogy remeled jol fognak alakulni a dolgok koztetek a jovoben is
6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat :)
2019. febr. 10. 15:20
7/12 anonim válasza:
Süss neki sütit, szerintem annak egy férfi mindig örül .
8/12 anonim válasza:
1 hónapja vagytok együtt (nem sok idő)
Nem is szereted ezt a napot.
Szerintem süss neki. Mindenki szeret enni, főleg a férfiak, főleg finomat, és az ételkészítés amúgy is kedves gesztus.
9/12 anonim válasza:
Először is beszéljetek erről. Valószínűleg neki ugyan úgy herótja van ettől a naptól. Én eddig minden párommal megbeszéltem ezt előre, hogy ne vegyünk már egymásnak semmit mert butaság. Szerintem a párod is meg fog könnyebbülni, hogy nem kell a megfelelési kényszer miatt valami szivecskés szirszart vennie neked. :D
10/12 anonim válasza:
Süss neki valamit . Én páromnak csokis muffint sütök
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!