Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak szingliként Valentin napon?
Figyelt kérdés
Valami program ötlet? A nutella és a csipsz már be van szerezve, továbbiak?2018. jan. 27. 20:22
1/32 anonim válasza:
Kezeld úgy, mint egy átlagos napot. Fogd fel Bálint napként, és probléma megoldva. Hidd el, aki szingli, az így tesz, nem agyalja túl ezt az egészet.
2/32 anonim válasza:
Formálj szív alakú salátalevelet és készítsd el egészségesen csokimajszolás helyett. :D
3/32 anonim válasza:
Játssz valami királyos számítógépes játékkal! City of Doom, Sztálin Subway, Shovel Knight, Tyrian...ilyesmi :) Én mindig így vészelem át ezt a napot.
5/32 anonim válasza:
Úristen! Ez életed legnagyobb problémája?
B..sszus..
De jó neked.
Na, anyukámat meg tavaly pont Valentin-napkor temették.
Pedig csak 56 éves volt.
Ez is csak egy átlagos nap. Akit szeretsz, azt minden egyes nap szereted és ünnep vele.
Na mindegy.
6/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, tetszik az ötlet de én szerintem kicsit átalakitanám: salátalevél nutellával megkenve, csipsszel megszórva. Ugye hogy máris kívánatosabb az a saláta?;)
2018. jan. 27. 20:35
7/32 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom az anyukádat:( Remélem te azért jól vagy! És igen igazad van de szeretetből sosem elég, főképp ha önmagad szeretetéről van szó!;) De azért nem ajándékozhatom meg magam minden nap csokival, milyen dolog lenne már az?! Erre van a valentin nap;)
2018. jan. 27. 20:37
8/32 A kérdező kommentje:
Grrrr
2018. jan. 27. 20:37
9/32 anonim válasza:
Köszönöm, lelkiekben még nem vagyok jól.
De igen, akkor eszel édességet, amikor akarsz. Ne sanyargasd magad.
Legfeljebb hozzáfogsz rendszeresen sportolni.
Egy kocka 70-80% étcsoki még egészséges is napi szinten.
10/32 anonim válasza:
Nézd meg a Harry Potter filmeket, idegesítsd fel magad rajta, aztán inkább olvasd könyvben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!