Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak szingliként Valentin napon?
Figyelt kérdés
Valami program ötlet? A nutella és a csipsz már be van szerezve, továbbiak?2018. jan. 27. 20:22
21/32 A kérdező kommentje:
Nem is tudom én minden nap szeretek nutellát és csipszet enni de valagogy valentin napon jétszer annyira
2018. jan. 27. 21:12
22/32 A kérdező kommentje:
Hát engem egy film sem tudna annyira felidegesíteni hogy elkezdjek olvasni egy könyvet
2018. jan. 27. 21:13
23/32 anonim válasza:
önmagad sajnálása és a magánéleteden való lamentálás, vagy a fejed nutellával való tömése helyett miért nem teszel valamit, amivel a társadalom hasznára vagy?
mondjuk készíthetnél néhány szendvicset,. meg pár flakon meleg teát, és szétoszthatnád a hajléktalanoknak.
vagy a megunt gönceidet bevihetnéd a helyi karitászba.
vagy egy mélyszegénységben élő gyereket kézen foghatnál, és fizethetnél neki egy hambit meg egy gyümölcssalit a mekiben, ahová amúgy sosem jutna el.
szóval én így tölteném, valami hasznossal, és nem önmagam körülk való állandó repkedéssel.
24/32 anonim válasza:
Nem tudom, nekem az pont lábnap meg a jelentkezési határidő egyetemre, a többit meg leszarom.
25/32 A kérdező kommentje:
Teljesen igazad van! Bár én a nutellát nem az önmagam sajnálata miatt eszem, pont ellentkezőleg! Az önkénteskedés is jól hangzik, igazán tisztességes és remek embernek tűnsz! Bár a mekibe nem szívesen vinném a gyereket:( Nem hiszem hogy azzal túl jót tennék neki. Inkább valami sütizőre gondoltam!
2018. jan. 27. 22:23
26/32 A kérdező kommentje:
Sok sikert az egyetemre való bejutáshoz és a lábnapodhoz is!;)
2018. jan. 27. 22:24
27/32 anonim válasza:
Nézd úgy, hogy ugyanolyan nap, mint a többi.
29/32 anonim válasza:
Én nem vagyok szingli, de mi sem ünnepeljük, ugyanolyan nap, mint a többi. Évfordulót szoktunk ünnepelni.
30/32 anonim válasza:
Süss egy máktortát és kend be baracklekvárral. Csipsz nutelával ? Mivé lesz a világ.
Egyébként meg aludd ki magad hallgass zenét....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!