Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kit válasszak? Nagyon nehéz= (
Figyelt kérdés
Nekem, már lassan egy éve nagyon tetszik egy fiú, aki most ballagott. MSN-en sokat beszéltünk, de már egy hónapja úgy van, hogy ha ráírok nem válaszol, vagy ha mégis, akkor hozzám vág egy cső-t és kijelentkezik! De viszont van egy másik srác, akivel már nagyon rég barátok vagyunk, és már egy hónapja látszik rajta hogy halálosan belém van zúgva, és múlthéten be is vallotta, azaz megkérdezte, hogy járunk-e! Én mondtam neki, hogy adjon időt, hogy döntsek, legalább ezt a két hetet amíg nyaral. De én nem érzek iránta semmit, mert a másik srácot mióta ismerem, nem is nézek rá más fiúra! És úgy érzem ha nemet mondok, akkor a barátságunknak is véget vetek...:( Most mit csináljak? A következő két hétben várom válaszotokat! Előre is TY!
2010. júl. 1. 09:28
1/10 anonim válasza:
Ne járj vele ne vágd át se őt se magadat!Szerelmes vagy a másik fiúba.Mond el neki ha visszajött a nyaralásból hogy te egy másik srácba vagy szerelmes és nem akarod át vágni azzal hogy igent mondasz neki:)
2010. júl. 1. 09:38
2/10 anonim válasza:
Bocsi de nem tudom ebben hogy tunank segíteni:S Neked kell eldöntened hogy kit választassz
2010. júl. 1. 09:39
3/10 anonim válasza:
Vicces az egész... Mert aki neked kell, neki te nem kellesz, mig a másiknak te kellesz, de neked meg ő nem kell XD Legalább átérzed mit érez majd, amikor azt mondod neki, hogy esélye sincs. És ne számíts arra, hogy majd ezek után is találkozik beszél veled. Mert ez sajnos lehetetlen.Vagy ha mégis, akkor titokban még mindig reménykedik...
20F
2010. júl. 1. 09:46
4/10 A kérdező kommentje:
9:38! De nekem ez egy nagyon fontos barátság, már 3 éves korom óta ismerem, és neked is igazad van! De olyan nehéz, mert az akit én szeretek az nem szeret viszont... Miért van ez???:S
2010. júl. 1. 09:52
5/10 A kérdező kommentje:
9:46! Neked félig igazad van! De ha én igent mondok annak akit nem szeretek akkor meg magamat teszem tönkre! Mert vagy én járok rosszul, vagy ő!:(
2010. júl. 1. 09:56
6/10 anonim válasza:
Túléli, ha megmondod neki, hogy nem, de az, hogy csak húzod, az rosszabb mindennél.
2010. júl. 1. 09:57
7/10 anonim válasza:
vagy elhajtod a barátodat, és egy olyan srác után csorgatod a nyálad, aki valószínűleg semmi komolyat nem szeretne tőled, vagy megragadod az alkalmat, és összejössz egy olyan sráccal, akit már régóta ismersz mindenkinél jobban... és ki tudja, lehet megszeretnéd idővel. persze ezeket tisztázd vele is, hogy tudjon mire számítson.
2010. júl. 1. 10:07
8/10 A kérdező kommentje:
Ez lehet igaz... Köszi.:) Még gondolkozom...
2010. júl. 1. 10:27
9/10 Horváth Döniz válasza:
Semmiképpen ne te fuss a fiú után.. ha ő elintéz téged egy csővel és más semmi akkor hagy a fenébe:)
Inkább próbáld meg azzal a fiúval aki szeretne tőled többet:) Kitudja.. talán megszereted:) De mindenképpen mondd el neki szerintem is hogy mi a helyzet hogy ha mégse szereted meg ne szánalomból kelljen vele lenned hanem könnyebb legyen a szakítás hogy te előre felkészítetted őt rá hogy mi várható. Aztán remélem összejön a dolog;) Sok sikert!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!