Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak miért olyan borzasztóan nehéz veletek?
Miért kell taktikázni udvarláskor, miért nem lehet elmondani, hogy mit gondoltok?
Egy örök rejtély tud lenni egy férfi és fejtsem meg. Akarja a közelségem, de mégsem.
Akkor mit is gondolhatnék, tehetnék még? :( :( :(
Tudja, hogy oda vagyok érte, én is tudom, hogy kedvel.
Akkor miért nem lehet lépni, miért kell taktikázni?
Vagy miért nem hagy békén?
20:04-es! :) :)
Egyébként nem bántani akartam a férfiakat, elnézést. Csupán van valaki az életemben, aki belépett, de nem akar a része lenni, mert nem tesz érte, de mégis keres, jön....
tök jó hogy így gondolod... én mindig őszinte voltam, vagyok, azt hiszem leszek is. Ugyanakkor a lányok akikkel összehoz a sors ők egyáltalán nem, ráadásul az őszinteségtől egyenesen megijednek, viszolyognak... de az aki taktikázik az általában eléri amit akar.
akkor mi legyen?
Héhaver!
Nem az őszinteségről van szó. Imádom őt, nem is kívánhatnék magam mellé jobb társat nála. Csak ez a 1-et előre, 2-őt hátra játék kikészít már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!