Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátzónába kerültem vagy még rosszabb?
Egyetemen megismertem egy lányt,elég jóban lettünk. Volt barátja még év elején. Utána szakítottak, aztán megint összejöttek.
Én folyamatosan adok a jeleket,nem utasít el,de nem is közeledik úgy. Kedves velem, beszélget, eljön ha beülünk valahova dumálni,ennyi.
Engem rohadtul idegesített pl az,hogy midenkit puszival üdvözöl,de engem soha stb.
Most összevesztek a pasijával lehint és én meg megírtam neki hogy szeretem és hogy többet szeretnék mint barátság.
Nos,az üzenetet elolvasta,de válaszolni már nem válaszol, egész nap arra vártam de hiába...ilyen még nem volt.
Szerintetek ?:/
20F
Lehetséges. Viszont mint korábban írtam, tudatosítsd benne, hogy nem szeretnél barátkozni vele. Te többet szerettél volna, így ez a barátság már nem fog működni, mivel ha esetleg szakít a pasijával, te újra reménykedni kezdesz.
Rosszat kívánni neki viszont tényleg nem szép dolog. Próbálj továbblépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!