Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátzónába kerültem vagy még rosszabb?
Egyetemen megismertem egy lányt,elég jóban lettünk. Volt barátja még év elején. Utána szakítottak, aztán megint összejöttek.
Én folyamatosan adok a jeleket,nem utasít el,de nem is közeledik úgy. Kedves velem, beszélget, eljön ha beülünk valahova dumálni,ennyi.
Engem rohadtul idegesített pl az,hogy midenkit puszival üdvözöl,de engem soha stb.
Most összevesztek a pasijával lehint és én meg megírtam neki hogy szeretem és hogy többet szeretnék mint barátság.
Nos,az üzenetet elolvasta,de válaszolni már nem válaszol, egész nap arra vártam de hiába...ilyen még nem volt.
Szerintetek ?:/
20F
Kérdező, láthatóan nem fogod fel, hogy már régóta nem kellene zargatnod semmivel. Amikor mondta, hogy most nem akar kapcsolatot, akkor max. annyit kellett volna neki írnod, hogy elfogadod, megérted, ha beszélgetni szeretne, akkor tudja, hogy hol talál. És ennyi, azóta keresni se kellett volna. Azzal, hogy zargatod, egyrészt jó eséllyel elérted, hogy negatívba fordultak az érzelmei irántad (barátból az ellenszenves, értetlen srác), másrészt egy érzéketlen lúzernek is tarthat, aki nem képes felfogni és elfogadni a pillanatnyi(!) elutasítást.
A legjobb, amit tehetsz, hogy békénhagyod és reméled, hogy idővel javulhat a helyzet, de őszintén szólva erre már nagyon minimális az esély.
Már új sráccal randizik,aki nem én vagyok.
Ennyit erről....szemetek a csajok..
De keres,mivel csomó szemináriumon együtt vagyunk, össze kell dolgozni, ott vagyunk egymás orra előtt minden nap...
Viszont én most már hidegebb és bunkó vagyok vele
Nem is érti miért, úgy látom rajta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!