Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátzónába kerültem vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátzónába kerültem vagy még rosszabb?

Figyelt kérdés

Egyetemen megismertem egy lányt,elég jóban lettünk. Volt barátja még év elején. Utána szakítottak, aztán megint összejöttek.

Én folyamatosan adok a jeleket,nem utasít el,de nem is közeledik úgy. Kedves velem, beszélget, eljön ha beülünk valahova dumálni,ennyi.

Engem rohadtul idegesített pl az,hogy midenkit puszival üdvözöl,de engem soha stb.

Most összevesztek a pasijával lehint és én meg megírtam neki hogy szeretem és hogy többet szeretnék mint barátság.

Nos,az üzenetet elolvasta,de válaszolni már nem válaszol, egész nap arra vártam de hiába...ilyen még nem volt.

Szerintetek ?:/

20F

2019. febr. 6. 22:31
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
Azóta sem írt semmit ://
2019. febr. 8. 08:32
 22/34 anonim ***** válasza:
Legközelebb okosabb leszel
2019. febr. 8. 15:38
 23/34 A kérdező kommentje:
Én azért még írogatok neki,hátha meggondolja magát
2019. febr. 9. 07:41
 24/34 anonim ***** válasza:
100%
Te tényleg menthetetlen vagy.
2019. febr. 9. 22:28
 25/34 anonim ***** válasza:
Most nagyon nem kéne már többet írni. Egyáltalán mit írsz?
2019. febr. 10. 00:57
 26/34 A kérdező kommentje:
Hogy nilyen volt a napja, itt vagyok ha beszélni szeretne
2019. febr. 10. 09:18
 27/34 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, láthatóan nem fogod fel, hogy már régóta nem kellene zargatnod semmivel. Amikor mondta, hogy most nem akar kapcsolatot, akkor max. annyit kellett volna neki írnod, hogy elfogadod, megérted, ha beszélgetni szeretne, akkor tudja, hogy hol talál. És ennyi, azóta keresni se kellett volna. Azzal, hogy zargatod, egyrészt jó eséllyel elérted, hogy negatívba fordultak az érzelmei irántad (barátból az ellenszenves, értetlen srác), másrészt egy érzéketlen lúzernek is tarthat, aki nem képes felfogni és elfogadni a pillanatnyi(!) elutasítást.

A legjobb, amit tehetsz, hogy békénhagyod és reméled, hogy idővel javulhat a helyzet, de őszintén szólva erre már nagyon minimális az esély.

2019. febr. 10. 09:39
 28/34 A kérdező kommentje:

Már új sráccal randizik,aki nem én vagyok.

Ennyit erről....szemetek a csajok..

2019. febr. 26. 08:04
 29/34 anonim ***** válasza:
100%
Ez borítékolható volt. Amit a 14-es hsz-ben írtál, az volt a lezárás. Neked meg a tanulópénz, hogy legközelebb ilyen esetben felejtsd el a nőt, ne írj neki többet, esetleg egy "búcsú" üzenetet, amiben egyértelműen a tudomására hozod, hogy innentől te lezártnak tekinted ezt a dolgot. Így legalább emelt fővel léphetsz tovább. Jó tanács: bár valószínűleg nem fog többé keresni mint barátot sem, de ha ezt megteszi, akkor közöld vele, hogy köszönöd vannak barátaid, te társat kerestél, nem szeretnél a barátja lenni. Ne ess még egyszer ugyanebbe a hibába.
2019. febr. 26. 09:45
 30/34 A kérdező kommentje:

De keres,mivel csomó szemináriumon együtt vagyunk, össze kell dolgozni, ott vagyunk egymás orra előtt minden nap...

Viszont én most már hidegebb és bunkó vagyok vele

Nem is érti miért, úgy látom rajta

2019. febr. 26. 17:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!