Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátzónába kerültem vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátzónába kerültem vagy még rosszabb?

Figyelt kérdés

Egyetemen megismertem egy lányt,elég jóban lettünk. Volt barátja még év elején. Utána szakítottak, aztán megint összejöttek.

Én folyamatosan adok a jeleket,nem utasít el,de nem is közeledik úgy. Kedves velem, beszélget, eljön ha beülünk valahova dumálni,ennyi.

Engem rohadtul idegesített pl az,hogy midenkit puszival üdvözöl,de engem soha stb.

Most összevesztek a pasijával lehint és én meg megírtam neki hogy szeretem és hogy többet szeretnék mint barátság.

Nos,az üzenetet elolvasta,de válaszolni már nem válaszol, egész nap arra vártam de hiába...ilyen még nem volt.

Szerintetek ?:/

20F

2019. febr. 6. 22:31
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
A @10-es összefoglalta a lényeget.
2019. febr. 7. 06:12
 12/34 anonim ***** válasza:

Ennyike...

Friendzone

Nem nezel ki eleg jol...

2019. febr. 7. 07:39
 13/34 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ez barátzóna. Annál nincs rosszabb. Ott rontottad el, hogy nem nézel ki elég jól neki.
2019. febr. 7. 07:55
 14/34 A kérdező kommentje:

Ma reggel visszaírt. Azt írta, hogy ha nem is folytatják a barátjával,szeretne egyedül lennei egy darabig és nem akar kapcsolatot mostanában,mert elege van kicsit. Reméli azért barátok maradhatunk.

Most ez lerázás?

2019. febr. 7. 08:38
 15/34 anonim ***** válasza:

Ez azt jelenti, hogy nem akar kapcsolatban lenni egyből egy másik után (okos döntés) viszont kedvel téged és legyetek barátok.

Járni nem fog veled, nagyon maximum később, de inkább ne gondolj most erre.

2019. febr. 7. 10:07
 16/34 A kérdező kommentje:

Írtam neki,hogy nem adom fel a reményt azért.

Ezt is csak elolvasta, de nem reagált rá.

Most idegesíthetem?:/

2019. febr. 7. 12:54
 17/34 anonim ***** válasza:
100%
Menthetetlen vagy.
2019. febr. 7. 13:21
 18/34 anonim ***** válasza:

Ennek Sanyi lett...

Be kell nyelni, felkelni, oszt indulas tovabb... Davaj-davaj...

2019. febr. 7. 13:38
 19/34 anonim ***** válasza:
77%
Egy nőtől az ilyesmi mindig kamu. Ha elég jól néznél ki, már a szakítás pillanatában összejönne veled. Sőt, kidobná a pasiját miattad.
2019. febr. 7. 18:10
 20/34 anonim ***** válasza:

Igen, idegesíted.

Azt kellett volna írnod, hogy persze, megérted, szívesen leszel továbbra is haver. Ennyi.

2019. febr. 7. 18:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!