Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátzónába kerültem vagy még rosszabb?
Egyetemen megismertem egy lányt,elég jóban lettünk. Volt barátja még év elején. Utána szakítottak, aztán megint összejöttek.
Én folyamatosan adok a jeleket,nem utasít el,de nem is közeledik úgy. Kedves velem, beszélget, eljön ha beülünk valahova dumálni,ennyi.
Engem rohadtul idegesített pl az,hogy midenkit puszival üdvözöl,de engem soha stb.
Most összevesztek a pasijával lehint és én meg megírtam neki hogy szeretem és hogy többet szeretnék mint barátság.
Nos,az üzenetet elolvasta,de válaszolni már nem válaszol, egész nap arra vártam de hiába...ilyen még nem volt.
Szerintetek ?:/
20F
Ennyike...
Friendzone
Nem nezel ki eleg jol...
Ma reggel visszaírt. Azt írta, hogy ha nem is folytatják a barátjával,szeretne egyedül lennei egy darabig és nem akar kapcsolatot mostanában,mert elege van kicsit. Reméli azért barátok maradhatunk.
Most ez lerázás?
Ez azt jelenti, hogy nem akar kapcsolatban lenni egyből egy másik után (okos döntés) viszont kedvel téged és legyetek barátok.
Járni nem fog veled, nagyon maximum később, de inkább ne gondolj most erre.
Írtam neki,hogy nem adom fel a reményt azért.
Ezt is csak elolvasta, de nem reagált rá.
Most idegesíthetem?:/
Ennek Sanyi lett...
Be kell nyelni, felkelni, oszt indulas tovabb... Davaj-davaj...
Igen, idegesíted.
Azt kellett volna írnod, hogy persze, megérted, szívesen leszel továbbra is haver. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!