Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szeretek sokkal alacsonyabb képzettségű, társadalmilag alacsonyabb státuszú, sokkal rosszabb munkájú lányokkal szórakozni?
Ez már gyakornokként elkezdődött, amikor egy kereskedelmi multinál fent voltunk irodában gyakorlaton, és én lejártam az eladó, árufeltöltő, címkéző stb. lányokhoz vagy diákokhoz.
Kedvenc fajtám volt a buta szőke, rohadt jó testtel, aki végigbukdácsolta a szakközépiskolát, aztán most csetreszeket pakol. Mindig mentem ilyenekkel bulizni, megdugtam őket stb.
Nem tudom megmagyarázni, hogy miért szeretem ezt, frissítő a különbség, hogy ennyivel alacsonyabb szellemi szinten van egy lány, és manipulálhatom, mint egy bábút.
Nem az lehet az oka, hogy félnék az intelligens nőktől, volt olyan barátnőm is, és azokat szerettem a legjobban.
Ezekhez máshogy szeretem, mintha lenne egy buta cuki kiskutyám, vagy nem tudom. Mostani munkahelyemen már nincsenek ilyenek, de ha egy társaságban látok egy ilyen dohányboltos eladó, kozmetikus stb. buta macát, és jól néz ki, akkor ráhajtok, és befűzöm.
Cicukám, nem mindenki férfi, aki szerint kezeltetned kellene magad. :) Szánalmas vagy, azért keresel nálad esendőbbeket, mert a saját súlycsoportodhoz túl lúzer vagy. Így akarod érezni, hogy ura vagy a helyzetnek.
Gondolom, ha minden rendben lenne az életedben és a fejedben, nem lennél ennyire kontrollmániás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!