Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos, ha ebbe beleszól a barátom, vagy csak én vagyok túl naiv?
Van egy jó fiú barátom, szoktunk beszélgetni, meg vásárolni együtt, most meg megkérdezte van e kedvem elmenni moziba vele. Igent mondtam, de most elgondolkoztam, hogy ez nem e fura-e. Ti szoktatok fiú haverjaitokkal csak kettesben moziba járni?
3 éve van párom, nagyon jól elvagyunk, nagyon szeretem. Nem érzek semmit a másik fiú barátom iránt, ő is tud róla, hogy párkapcsolatom van, de most felvetődött a kérdés, hogy talán többet is akar, vagy nemtudom. Lehet túlgondolom az egészet.
Barátom nagyon nem örül, hogy valaki mással mennék mozizni, úgyhogy szerintem le is mondom az egészet, de nemtudom, lehet ez egy tök természetes dolog, csak nekem nem voltak eddig nagyon fiú barátaim, és azért érzek így. Szerintetek? Bocsi, ha zavaros.
Én megértem a barátodat.
Nagyon nem örülnék neki, ha moziba hívná egy férfi haverja az asszonyt kettesben. Valószínű, szakítanék is vele, ha elmenne vele. Ha barátnőkkel menne az más dolog.
Még vásárlás is beteg dolog, azt sem tolerálnám. Barátnőivel az sem probléma.
Ez a fiú barát keressen magának rendes barátnőt, ne az enyimét nyúlja le!
Köszi a válaszokat!
Visszamondtam a mozit,igazatok van,a párkapcsolatom ezerszer fontosabb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!