Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos, ha ebbe beleszól a barátom, vagy csak én vagyok túl naiv?
Van egy jó fiú barátom, szoktunk beszélgetni, meg vásárolni együtt, most meg megkérdezte van e kedvem elmenni moziba vele. Igent mondtam, de most elgondolkoztam, hogy ez nem e fura-e. Ti szoktatok fiú haverjaitokkal csak kettesben moziba járni?
3 éve van párom, nagyon jól elvagyunk, nagyon szeretem. Nem érzek semmit a másik fiú barátom iránt, ő is tud róla, hogy párkapcsolatom van, de most felvetődött a kérdés, hogy talán többet is akar, vagy nemtudom. Lehet túlgondolom az egészet.
Barátom nagyon nem örül, hogy valaki mással mennék mozizni, úgyhogy szerintem le is mondom az egészet, de nemtudom, lehet ez egy tök természetes dolog, csak nekem nem voltak eddig nagyon fiú barátaim, és azért érzek így. Szerintetek? Bocsi, ha zavaros.
Szerintem simán nincs kivel menjen, nem hinném, hogy többet akarna,ha ennek más módon nem adja jelét.
Azonban azt gondolom, hogy ha ez böki a párod csőrét, akkor mondd le, ne emiatt legyen köztetek feszültség. Gondolom Te sem nagyon örülnél, ha más lányokkal járogatna el ide-oda a barátod.
Egyre másra jönnek itt olyan kérdések, amelyeknek a Tini párkapcsolatok közt lenne a helyük.
Szerintem kicsit túl féltékeny a párod. Egy mozizásba (ha csak nem valami szerelmesfilmet néztek) nem kéne belegondolni többet.
Én a barátnőimmel is szoktam moziba menni, meg a gyerekeimmel is, nem csak a párommal. Én nem látok benne semmi furcsát, de ez mindenkinél más. Nekem is van fiúbarátom, és az én párom sem lenne féltékeny, ha moziba mennék vele. És ő is mehetne másik lánnyal, ha kedve van.
Bizalom kérdése.
Ettől függetlenül, ha a párodnak rosszul esne, akkor lehet, hogy hagyni kellene a dolgot, mert annyit meg nem ér.
1. Beszéljétek meg. Te megkérdezed, ő elmondja, és akkor mindenkinek tiszta lesz, hogy mi a helyzet.
2. A barátod ne féltékenykedjen, és ne mondd le a mozit csak emiatt. Légy őszinte, átlátható és megbízható, cserébe pedig várd el a bizalmat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!